- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #20336 üzenetére
Őszintén, végig sem olvastam a sort.
Így átolvasva. Én sem értem, több okból sem, azon felül, hogy az rm-rf milyen veszélyeket rejt. A find tud törölni, -delete paranccsal, ekkor minek exec? A find fájlokat keres, minek az rm-be az -r? A find nem fog találni nonexsitent fájlt, így minek -f?Egyébként, ha a find fájlokat ad vissza, akkor az rm sem fogja a mögöttes könyvtárat törölni symlink mentén (hiszen azt kapja, h rm -rf foo, nem azt, hogy rm -rf foo/), vagy tévedek?
Ettől függetlenül tényleg eléggé durva, és nem átgondolt, automatára bízott parancskiadás. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest