- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer #21515 üzenetére
Közben úgy néz ki, hogy megoldódott és nem hardveres gond, mármint nem olyan értelemben... eOS Freya beta1, ami viszonylag friss, az elindult Rufus-szal kiírva, legacy módban. Ezek szerint a régebbi rendszereket (így gondolom kerneleket/drivereket) nem szereti.
Crunchbang 11 sem akart menni, pedig az csak másfél éves (Debian Wheezy alapú). Majd holnap kísérletezek vele, de pl. Cruchbangből nincs frissebb release, így a 11-es vajon tölthető frissebb driver/kernel kiadással, hogy újabb gépeket is lehessen használni?
Intel Celeron N2840 (dual core), meg Intel HD Graphics, ez kb. alap, semmi extra. Lehet, hogy a BIOS-t nem szereti, vagy én nem tudom, mi gondja lehet a régebbi OS-ekkel.
-
spammer
veterán
válasz
spammer #21508 üzenetére
Na jó, itt valami USB port probléma lesz.
Kiszedtem a "quiet splash"-t, hogy lássam az összes üzenet, miket ír ki:
usb 1-1: device not accepting address 2, error -110
usb 1-1: new high-speed USB device number 3 using ehci_hcd
usb 1-1: device not accepting address 3, error -110
... itt még néhány hasonló
hub 1-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1Itt is ilyesmiről írtak: [link]
Nem csoda, hogy nem találja a fájlrendszert, gondolom nem tudja már olvasni a pendrive-ot.
-
spammer
veterán
válasz
spammer #21438 üzenetére
Tárgytalan, a Brightside rendben működik.
-
Sonja
nagyúr
válasz
spammer #18120 üzenetére
Tudom, hogy a Plank-ot lehet állítgatni (ikonméret, hely, elrejtés) a tweak-ben, de szvsz a felső panelra (az a Wingpanel) gondolt, mint tálca, ezért írtam.
Annyit tehet, hogy "lekicsinyíti", hogy minél kevesebb helyet foglaljon el (és esetleg átlátszóvá teszi, mint pl. ezen a képen). Itt a leírás.
-
psg5
veterán
válasz
spammer #18119 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom a wifi drivert így.(már az első sornál is azt írja, hogy ilyen parancs nincs...)
Az a lényeg, hogy plazma megjelnítőre dobom ki és minnél kevesebb statikus,fix képtartalomnak szabad maradnia használat közben, ezért kellenének az elrejtések és a folyamatos képi váltakozások.
-
Sonja
nagyúr
válasz
spammer #18003 üzenetére
Huhh, VMWare alatt nincs gond.
Megnyugodtam.
Köszi!
Egyetlen egy problémába ütköztem csak, és az a Choqok twitter kliens. Sajna nem akarja megjeleníteni a system trayben az ikonját, akár hogy próbálkozok vele.
A legjobb twitter kliens, pont megfelelne, erre ilyen gondom van vele.
Tudom, hogy KDE-hez van készítve, de Ubuntu alatt megjelenik így, mint a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest