- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
Akkor hajrá hajrá!
Jó látni milyen kis amerikai focis team alakult itt ki
Szerintem virágboltival is tudsz csatlakozni, de ebbe nem tudlak megerősíteni csak az illetékes szervergazda.
Részemről inkább 19 órás kezdés egy bő két óra game nekem elé.
Ha lesz vmi akkor jövök, nem kezdek el keresni streamet a macik vs oroszlánok meccshezPályák részemről teljesen ok amit Kroni javasolt.
Autókkal meg legyen többféle, de szerver indítás szempontból se bonyolult ..2 verseny mondjuk Mini, 2 mondjuk WTCC hogy az is legyen vagy 2 verseny 87-es autókkal vagy 2 mondjuk retro 2002-es BMW....ötleteim vannak
(Assettot én is sztem napokon belül megveszem, ezt várom már egy ideje, remélem tényleg olyan jó is mint amilyen visszhangokat hallok róla, már gondolkodtam iRacingen is de így most nincs mese jön az AC...azt hiszem Race07 kicsit pihenőre kerül
)
-
Allbundy
tag
Persze értem, hozzájuk is kell
Igen, valószínűleg meg fogod kapni. Azonban ha beszállsz egy fejlesztésbe, előfizetsz valamire, akkor a 20% kedvezmény karcsú .. Ha jól értettem jelenleg se egyjátékos karrier, sem multi nincs. Így ez még 50% készültség sincs, ez az "üzleti modell" így nem állja meg a helyét. Szerintem.
Ennyit az áráról. A bizalmat megkapják, netKar miatt.
A többit este, tesztelés után (remélem tényleg új generációs a szimuláció).Srácok, szervert akartatok. Várom a pályaigényeket, kategóriát és időpontot ...
-
törölt tag
Nagyon, nagyon jó.
Kipróbáltam több autót is, de egyenlőre az M-s E30-t csapatom a legtöbbet.
Első blikkre nagyon jó, másodikra rájön az ember hogy ebben még nagyon sok van, csak keményebben kell menni....más játéknál itt már a beállításokat piszkálom ha ismerem a pályát.
Aztán keményebben és keményebben mész, és egyre autósabb.
E30-l mentem már, húzottal is EuroRing-n is, meg KakucsRing-n is, illesztett M-s csomaggal, sztem nagyon jó a játékban...
A szivar Lotus külön műfaj...tanulni kell, sajnos a kuplung nélküli leváltásokat nem büntetiA többi autóra még nem volt időm, Jobb mint a NetKar, és ez már nagyon nagy szó....más nem mondok még, mert még csak egy napja tesztelem, eddig az LFS-hez hasonló érzés, és persze a NetKar-hoz.
Nem sok szim állja meg az összehasonlítást az AC-val ez amit biztosan tudok ennyi csapatás után is. -
itouchfan
senior tag
Semmi komoly, de azért nem is funrace..
Hétvégére gondoltam én is, mert hétközben suli van..
én a radicalt nagyon szeretem, de ha rávesztek, akár más is lehet..
Akela, ha szereted a nagy szintkülönbségű pályákat, akkor ajánlom: Algarve(elég nehéz, de nekem egyik kedvencem), Zolder, Brands hatch. -
itouchfan
senior tag
Igen, egyszer én is.. igazi autóban még jobb lenne az élmény(mint spa)..
bocsi ma nem tudtam menni egyáltalán.. majd holnap este közlöm az eredményeimet.
_ _ _Amúgy az jutott eszembe, hogy szívesen csinálnék egy radical, vagy másmilyen ligát, kb 8-10 versennyel egy évben, ha lenne rá érdeklődés (min minden versenyen 8-10 ember). Mit gondoltok?
-
-
itouchfan
senior tag
-
törölt tag
Nem az rF2 hibája hidd el....jó kormánybeállítás, jó setup, és egy kellemesen felgumizott pálya,....sztem nagyon nagy. A 'real road' az teljesen új felfogást hoz a szimezésbe....él a pálya, és ez nem azt jelenti, hogy zeppelinek úszkálnak az égen
...viszont új pályán érezhetően másként viselkedik az autó, és ahogy gumizódik az ieális ív, úgy lehet egyre bátrabban ereszteni.
...és vége az első kanyaros emberkedésnek...tervezni kell az előzést, nem csak úgy bedobálni az autót, mert ahol nincs felgumizva (letakarítva), ott kevesebb a tapadás.
..elég sokat futok vele különféle szervereken, és nagyon más az első kanyar, az első kör mint bármi ezidáig.
Megtámadnak ha tudnak, de sokkal nagyobb biztonságban vagy elől az ideális íven mint eddig a különféle szimekben. Ezt nemrég csináltam, a régi szivar kocsikkal mentünk első-hátsó szárny nélkül egy két és fél perces pályán, semmi versenyautó nem lehet rossz, ha ennyire közeli időket tudsz vele menni...és közben keményen koncentrálsz, de vigyorogsz(!)
kép normális méretben: [link] -
SamuraiKenji
aktív tag
Hát Simbin már nem nagyon foglalkozik vele...van a játékba sok bug is azokat is javíthatná, de hát lejárt lemez már ez RACE széria, másból akarnak már pénzt.
Az jó ha ezek a szabályok szerint gyakorolsz, ők egy elég jó liga, korrekt szabályokkal...de szerintem lassan jön az őszi kiírás és azokat a pályákat (töltsd le) gyakorold illetve akkor párhuzamosan látod a pre-q és verseny eredmények alapján hol tartasz ha még nem is indulsz.
Ha meg indulsz még lehet össze is futunk a pályán, fórumon
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ez amiről beszélek nagyon max 1-2 tized ...és mint mondtam ki kell autózni TDi-t se könnyű mert teljesen másképp kell gyorsan vezetni mint a többi benzines fwd-t illetve a BMW-t szerintem nem kell magyaráznom....amúgy elég jól ki van balanszolva a játék a STCC2 VW-t leszámítva amit elb*szott a Simbin, mert az jóval gyorsabb bárminél, ezért tiltani is szokták minden értelmes ligából.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Honda is nagyon jó tény hogy gyengébb picit cserébe elég stabil, a STCC2 azaz benzines seat az kb Honda szint, a TDI kicsit erősebb de teljesen másképp kell vezetni.....a legótőképesebb autó BMW és TDi ha ki bírja autózni az ember, mögöttük pedig közvetlen közel Cruze, Honda, stb......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Max
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged