Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos
üzenetére
Mivel írtad hogy olvastad az összefoglalót ezért nem mentem bele de ahogy adrian360 írta a logi egy régi konstrukció.
Ezzel amúgy nem lenne nagyobb gond ha nem lenne gyakorlati hátránya is, rögtön kettő.
Az első az ffb lyuk kozepallasban a másik pedig hogy rohadt hangos.Ha vissza emlékszel a logira akkor annak kikapcsolt állapotban is van egy búgó magas hangja ha tekered.
Ehhez képest már az olcsó thrustmaster is kussba van, mert hibrid tehát nemcsak fogaskerék de szíj is felel a hajtasert.
Amúgy szerintem valamennyire tévút a dolog mert akármilyen jó is a city car driving az index meg az öv becsatolása az vagy az első valós út után reflex lesz a gyereknek vagy sose.
Ezen nem segít a játék.Amit én ajánlani tudok ha vezetésre felkészülés a cél az gokartozas. A terlatas amit fejleszteni kell de azt hacsak nem lesz 3 monitor pc sose adja vissza igazából.
Igen a gokart áttétele a kormányon sokkal közvetlenebb nincs index se rajta de megszokni hogy mi a forduló kör hogy bal kanyart nem bal oldalon kezdek mert neki megyek a belső iven arra pont jó.
A thrustmaster t150 és tmx (nem tx) korábbi alap kormányok. Elnevezés és kis design különbség van köztük mert a 150 PS a tmx meg Xbox -hoz készült.
Bocs elsőre a t150 re kereső linket adtam.
Írd le / körül pontosan mit vársz ettol úgy jobban tudunk segíteni.
Amúgy meg valaki vagy SIM mániás vagy nem. Ha a gyerek nem az akkor fölösleges bármit venni neki.
A Forza kontrollerrel egy játék se a tapadás se semmi nem valós benne de úgy összességében városi vezetésre egyik játék se igazán jó.
A beamng talán mert ott szépen kijön hogy pl a kanyar sebesség nem vicc és akár egy szirszar autóval is el lehet szállni ész nélkül.
De erre még mindig jobb a gokartban rájönni.
Alapvetően ha vezetni akar autót a városba és félsz hogy megy majd neki akkor üljön be melléd péntek délután és menj vele egy órát a forgalomban úgy hogy mondod mit miért csinálsz. Abból többet tanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tome0001