- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pCarsHungary #22188 üzenetére
köszönöm, hogy betetted, élvezettel olvastam!
nagyon tanulságos is, mostanra egészen megszoktam, hogy minden fanatec juzer leírás kényszerűen kitér a gariztatásra is(nekem is volt fanatecem és nekem is volt velük dolgom, természetesen...)
- elképesztő igénytelenség a "20 féle imbusz", a meghibásodások mellett ez azt erősíti az emberben, hogy az egész cég egy kókler banda, a kormányaik pedig gyorsban összegányolt ipari hulladékok. csak "sajnos" van ott egy zseni is, aki az ffb érzetért felel, emiatt "megkerülhetetlen" lett a márka
(- sose fogok túllépni rajta, hogy emberek 600 ezres kormányokkal xboxon igénytelenkednek a homályos, szarfrémes pCars-al. könyörgöm, menjen már át a banda ps4-re legalább, ha a konzol "kötelező"
a 360 és a forza koszakotokban még értettem, de manapság?! jön az assetto is, érzésre az is nagy pofon lesz az ms konzolján szimezőknek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest