- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
"3 hét után tegnap jöttem rá, hogy iracinigben a jobboldali kormányos Mazdát vezettem eddig. kicsi a FOV. Sokszor furcsáltam is dolgokat..."
Ez jóNekem volt, hogy már majdnem nekiálltam szétszedni a pedált, mert hogy valami nem jó a gázpedállal, amikor rájöttem hogy véletlenül benyomtam a TC-t mediumra, és azért van olyan érzésem, hogy nem tudok kigyorsítani, és nem jó a gázpedál
Nem mész rosszul tényleg, nagy szó, hogy tudsz vele szépen menni és nem repülsz el folyton
Az ívek tényleg szűkek még sokszor, de arra majd automatikusan ráérzel.
Ha szeretnél egy kis kedvcsinálót: [link] 42:00 környékén indul a rajt. 45:00 nál amit művelnek az 1. helyért, na az a versenyzés
Nem kell schumahernek lenni, hogy akár egy ilyen bajnokságban indulj a quali időknél látszik, hogy már a 15. környéke 4 secet kap, szóval aki nem alien annak is van mindig kivel egy jót versenyeznie. Úgyhogy kezdj el valami multi lehetőséget nézni lassan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest