- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
gurabli #1617 üzenetére
Nem tudtam, hogy a C2 az S905 my bad, amugy igazából ugy akartam írni, hogy ezeket az S9xxx procis boxok tűnnek jobb választásnak, bár igazság szerint ez a sima S905 picit elavult már
Érdekes ha nem lesz támogatás s912-re, szinte még csak most jött igazán képbe, nemrég készült el rájuk a CE is.
-
Janaboy
veterán
Hali,
Lenne olyan panel ami tudna netradiot es spotifyt futtatni?
WiFi jack kimenet feltetel. Ha igen, mennyi lenne a legkevesebb amibol kihozhato lenne?
Es esetleg telorol lehessen vezerelni.Koszi,
Udv -
Janaboy
veterán
Kicsit beleástam magam és valóban úgy tűnik, hogy rpi2-nek talán az odroid c1+ lehet alternatíva, de ha jól értem egyikük se támogatja a TrueHD/DTS-MA passtrough-t? Ennek mi az oka? HW vagy SW?
-
Janaboy
veterán
Köszönöm mindenkinek a reakciót! Azt mindenképp leszűrtem, hogy annak ellenére, hogy az Orange PI hangyányit olcsóbb és erősebb egy kicsit, sw támogatás nélkül semmit se ér..az Rpi2 pedig ilyen szempontból tök jó..adott esetben az rpi2nek egy-két böngészést youtube, zenestream gondolom nem okoz gondot?..
-
Janaboy
veterán
Hát 43 USD, ha nincs áfa, akkor olcsóbb..viszont a gigalan meg a sata azért dobhat..
Mindenesetre a kollegámnak van egy rpi2-je, úgyis panaszkodott, hogy neki nem tetszik, majd lenyúlom kipróbálni
Véleményetek szerint a 3D ISO-khoz elég a 100mbit vagy azért jobb a gigabit? Persze ha egyáltalán a soc ki tudja annak sebességét használni.. -
Janaboy
veterán
Először is köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Sajnos sokkal okosabb nem lettem! A Rpi2 valóban jó választásnak tűnik, bár nem éppen olcsó (esetleg van jó áron Rpi2 külföldi beszerzés?) ..az Orange Pi Plus azért tetszik, mert jobb az ára és amennyire látom erősebb is hardverileg! A SATA port lehet most nem fontos (később ki tudja), viszont a gigabit port előnyös lenne..lehet, hogy a 100mbit is bőven elég ISO-k lejátszáshoz, de azért a gyorsabb jobb
Odroid C1+hoz van Natív Linuxos támogatás?
Az android nem szempont..sőt..max egy dual bootban.. -
Janaboy
veterán
Sziaztok!
Bár (ha jól) tudom, hogy az Orange PI még viszonylag új lap, mégis nagyon tetszik a plus változata..elsősorban médiacenter szerűségnek gondolnám..és itt fel is merül a pár kérdés:
- A 24p kezelés..(erre már részben írta azbest máshol, hogy ez még bizonytalan), de mitől függ ez?
- Hálózaton keresztül NAS-ról 3D ISO menne szépen?
- HDMI-n keresztül a HD hangok kimennének szépen?Illetve még az lenne a cél, hogy hálózaton keresztül youtube, zenelejátszás hálózatról (windows megosztásról is)..így hirtelen ezek jutottak eszembe..a netezés nem cél, de ha van rá mód, akkor persze simán..
Mindenképp vezetékes hálózatba kötném..Ha esetleg más eszköz jobb erre, de az ára hasonló, az is érdekel! Okos telefonos vezérlés előny lehet!
Mindenképp az tetszik benne, hogy egyedileg testre szabható eszköz legyen..tehát ne korlátozzon 1 szoftverre és cső
Előre is köszi a válaszokat!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest