Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ok, szóval, tényleg megvan a gond.
A második tippem volt a helyes, táphiba, de azért leírom, mert érdekesen jött ki, aztán lőhettek.Szóval, nem a kínai gagyi okozta, hanem az, tápos usb hubot használtam és valami hülye oknál fogva az usb kábelt már kötelezőnek tekintettem. Az usb hub és a táp közös elosztóba volt dugva, és csak azt kapcsolgattam, ha akartam. Itt jött a gond, mert bár bedugtam a tápot is, olyan szar az elosztó, hogy LÖTYÖG benne a táp, ezért néha(voodoo tánc segített, tényleg), kapott áramot, néha nem. Amikor nem kapott áramot, a board akkor is elkezdett indulni, mert én hülye bedugtam az usb-otg portját is a hubba, amin kapott 5voltot, de az induláshoz az nyilván néha kevés volt neki, mert azon ha megszakad se mehet több 500mA-nél, asszem. Mondjuk, hogy sikeres indulás után miért nem fagyott bele semmibe, az rejtély, de mindenesetre bedugtam egy normális konnektorba a tápot, kitéptem az otg-t és még az andriod is elindult rajta csont nélkül.... Most erre mit lehet mondani?

Igen, totál hülye voltam, mert feltűnhetett volna az a hülye piros led, hogy jééé, az néha világít, néha meg nem. De mondjuk olimexék is megcsinálhatták volna, hogy ha úgyse megy usb portról, akkor ne is próbáljon onnan indulni, de ez már csak terelés részemről^^
Remélem jól szórakozott mindenki

Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gumi és felni topik
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 Félkonfig eladó!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest