- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyes kártyák Linux kiadásai mennyire átjárhatóak? Gondolok itt arra, hogy az Olimex is csinált prebuilt imageeket (debian, linaro, ubuntu), van a Cubieboardnak is (Cubian, Cubieez), vagy a Raspbian. Ezek esetleg kártyáktól függetlenül használhatóak? Vagy igazából mindegyik a sajátjához való és gyakorlatilag nagy különbségek nincsenek köztük?
Már pont eldöntöttem, hogy lemondok a Kabini-s platformról, mert fölösleges ilyen feladatokra egy akkora gép (mondjuk árban kb ki lehet hozni egy 5150es gépet belőle), de aztán számolgattam, hogyha veszek tartót, kábelt, stb, plusz vám, szállítás, áfa, akkor kb árában vagyok szinte az itthon is kapható Cubieboardokkal. (Ha a cubietruckot nézzük és a NANDos változatokat, akkor szintén nem egy ház ára a különbség). Ha picit hozzádobok, akkor Cubietruck és akkor a tartóba már szépen belefér a HDD is, kompakt kis cuccként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest