Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Tibro5 #29 üzenetére

Hali nekem 3200+Orleans @2400 MHz 1gb DDr2, de lassulást érzek. :W
    Viszont 2600 körül k...va gyorsan bootol, meg minden igaz 32 biten néztem :Y

Most 32-es rendszert használok, de tűzfal ügyben nézz körül a start 64-en

Legközelebb használd a MOD gombot, itt 2 percen belül követtél el 2 hozzászólást, ráadásul ugyanarra a HSZ-re válaszoltál. Itt most egyberaktam őket, de legközelebb mindkettőt törlöm.

Kösz.

Üdv.:

Atlantis

• szacsee

nagyúr

A rendszerigénye ezeknek az OS-eknek valószínű nagyobb, mint a 32- bites tesóké, viszont cserébe nagyobb megcímezhető terület, stb, stb.
    Aki cad, vagy photoshoppol, tömörít, digizik, késöbbiekben gammáknál biztos jól jön majd a jelenleg brutálisan hangzó 4gb feletti memória, amit már csak ha jól tudom ezek az OS-ek képesek kezelni.
    A jelenlegi 32-64 átállás hasonlít az XP megjelenéséra desktop szinten, sok helyen úgy reklámozták, hogy ez már 32-bites natív OS. Ehhez képest nem tudott nálam legalábbis gyorsulást felmutatni az akkori konfigomon, ami már simán ütötte az ajánlott szintet.
    A win 98 gyorsabb volt, igaz az XP kezelte a nagy HDD-ket (akkor még nagynak számítottak),
    wifi support, nagy mennyiségü mem support és még sorolhatnám miért lett közkedvelt (no kék halál, ha korrekt a machine + software)
    A 64 bit akárhogyan harcolnak ellene még a 32 bites OS-t használók elöbb vagy utóbb le fogja váltani a 32 bitet, kérdés az mikor?
    Kiprószáltuk haverral a FarCry 64 bites verzsönját, nála minden Ok volt (nv vga) nagyon durván ment és igazán tetszetős volt, nálam valszeg az ati driver miatt néha texturabugos volt főleg a zárt tereken.

Az lenne akérdésem, hogy aki XP 64, Linux 64, Vista 64 bites verziót használ mekkora az a gép, amin ugyanolyan gyors, esetleg gyorsabb a 32 bithez képest.
    Proci vagy inkább memóriafüggő?

Új hozzászólás Aktív témák