- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hali nekem 3200+Orleans @2400 MHz 1gb DDr2, de lassulást érzek.
Viszont 2600 körül k...va gyorsan bootol, meg minden igaz 32 biten néztem
Most 32-es rendszert használok, de tűzfal ügyben nézz körül a start 64-en
Legközelebb használd a MOD gombot, itt 2 percen belül követtél el 2 hozzászólást, ráadásul ugyanarra a HSZ-re válaszoltál. Itt most egyberaktam őket, de legközelebb mindkettőt törlöm.
Kösz.
Üdv.:
Atlantis -
szacsee
nagyúr
A rendszerigénye ezeknek az OS-eknek valószínű nagyobb, mint a 32- bites tesóké, viszont cserébe nagyobb megcímezhető terület, stb, stb.
Aki cad, vagy photoshoppol, tömörít, digizik, késöbbiekben gammáknál biztos jól jön majd a jelenleg brutálisan hangzó 4gb feletti memória, amit már csak ha jól tudom ezek az OS-ek képesek kezelni.
A jelenlegi 32-64 átállás hasonlít az XP megjelenéséra desktop szinten, sok helyen úgy reklámozták, hogy ez már 32-bites natív OS. Ehhez képest nem tudott nálam legalábbis gyorsulást felmutatni az akkori konfigomon, ami már simán ütötte az ajánlott szintet.
A win 98 gyorsabb volt, igaz az XP kezelte a nagy HDD-ket (akkor még nagynak számítottak),
wifi support, nagy mennyiségü mem support és még sorolhatnám miért lett közkedvelt (no kék halál, ha korrekt a machine + software)
A 64 bit akárhogyan harcolnak ellene még a 32 bites OS-t használók elöbb vagy utóbb le fogja váltani a 32 bitet, kérdés az mikor?
Kiprószáltuk haverral a FarCry 64 bites verzsönját, nála minden Ok volt (nv vga) nagyon durván ment és igazán tetszetős volt, nálam valszeg az ati driver miatt néha texturabugos volt főleg a zárt tereken.
Az lenne akérdésem, hogy aki XP 64, Linux 64, Vista 64 bites verziót használ mekkora az a gép, amin ugyanolyan gyors, esetleg gyorsabb a 32 bithez képest.
Proci vagy inkább memóriafüggő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest