- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Ave mindenkinek!
Erőteljesen próbálkozom, mint full hozzá nem értő User a 64-bites vistával....
Sajnos nem ismerem ki magam rajta és ez okozza a problámáimat szerintem. (Az XP-vel már egész jól el boldogultam)
Abban tudna nekem segíteni valaki, hogy lehet opzimalizálni, vagy hol tudok utánajárni ennek.
Számomra fura dolgok történnek amit xp alatt nem tapasztaltam:
Razer egér drivert uninstall, újraindít.... majd újra telepít és ott színyelnek az előző mentett beállítások...???? Pedig még a regeditből is kitöröltem a razer bejegyzéseket...????
Aztán...Az egér akadozik a játék menüben....???? A játék közben hibátlan, csak hát az arma editorban elég idegesítő, hogy mindenre várni kell....????
Aztán.... nem működik a logitech kormány drivere, pedig van 64 bites verzió.... (elöző hsz.)
Ha valaki tudna segíteni merre induljak??? köszönöm(Azért van 64 bit, mert 4Gb memória van a gépben)
-
TomiLi
addikt
Hali!
az a gondom, hogy van egy Logitech kormányom amihez feltelepítettem a drivert. A race driver grid-nél meg nem működik.... Az lehet a baj, hogy a játék 32 bites, a kormány drivere meg 64 ( 32-es kormány drivert nem enged telepíteni 64 bites Vistához)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- PlayStation 3
- Gitáros topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest