Új hozzászólás Aktív témák
-
Elohir
csendes tag
Nah, vlaaki csak tud segíteni?!
-
Elohir
csendes tag
UP
-
Elohir
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit felfrissíteném ezt a topicot, mert nem kaptam eddig egyértelmű választ a kérdésemre a netet böngészve.
Cégünknél szeretném legalizálni a teljes szoftver állományt így az Office-t is. Most vagyunk túl a gépek XP prof.-ra való átállásán és szeretnék Office-t is, de nem érzem szükségét a teljes 2007-es Office csomag megvásárlásának.
Olvasgattam az MS Works 8-ról és szimpatikus lett, arra amire mi használjuk a szövegszerkeztést és táblázat kezelést szerintem jó lenne. Amit nem találtam meg egyértelműen, az az, hogy .doc és .xls formátumba tud-e a Works 8 menteni, s ha igen, azt a .doc-ot illetve .xls-t más cégek mondjuk Office 2007-es csomagja probléma nélkül kezeli-e.
Például egy árajánlat legépelése MS Works 8-ban, elmentve ''arajanlat.doc'' formátumban majd e-mailben elküldve egy másik helyen Office-os Word-ben probléma nélkül megnyitható? És ugyanez Excel esetében? Természetesen vica-versa?
Kérlek, segísetek megválaszolni ezt a kérdést, mert az MS.hu-n csak propaganda szöveget találtam...
Üdv,
Elohir
Szerk: Mi a helyzet a .pps-el? Lehet nézni esetleg szerkezteni vagy az felejtős?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
X-COM
nagyúr
válasz
parandroid #9 üzenetére
szoftverabc.hu-n van works suite 2005, de csak angol, viszont majdnem annyiba kerül, mint a stundent&teacher.
-
parandroid
félisten
no, kicsit dobjuk fel ezt a topikot.
édesanyámnak rakok össze egy új gépet és szeretnék mindenben jogtiszta megoldást biztosítani számára, így nekem is képbe került a works. az x-com által belinkelt oldalt valamikor egy éve néztem utoljára, mostanra mintha kicsit informatívabb lenne, mint akkoriban volt. van egy különösen érdekes része, ahol a works8-at, a works suite 2005-öt és az office student and teacher editiont hasonlítja össze: Bővebben: link. anya pedagógus, tehát rendben lenne neki akár az utolsó változat is. sulinetben vennénk, mert miért ne kapnánk vissza az ár felét? árlistán works7-et láttam bruttó 7500 ft körül, office sate-t pedig 27-30k között.
pár kérdés:
1. tud valaki róla, hogy forgalmaznak felénk works suite 2005-öt is? az valahogy szimpatikusabb lenne, mint a sima works, árban pedig nyilván kedvezőbb, mint az office.
2. milyen az a ''word processor'' a sima works-ben?
3. excel-t milyen szinten tud kezelni? egy olyan office97-szerű excel-lel kiegyeznék, annál rosszabb már nagyon húzós lenne...
köszi,
p -
Ye_Nő
tag
Igen, igaz, meg az is, hogy a word/excel fileokat meg tudod nyitni vele, de a worksben készült anyagokkal sem a word, sem az excel nem tud mit kezdeni. A ''nem minden formázás elérhető'' nekem túlságosan is eufemisztikus megfogalmazásnak tűnik, szerintem inkább ''az alig ér valamit'' kifejezés helytállóbb.
Egy évig élveztem a works 2000 adta antilehetőségeket, nem kívánom senkinek... -
X-COM
nagyúr
csak a worksben lévő helyettesítő progik tudását akartam szimbolizálni
habár az új worksben fullos word van
Works Suite 2004 contains six complete Microsoft® programs—including the full version of Microsoft Word—integrated into one great affordable package. Your whole family will have fun and be more productive accomplishing projects for home, school, and community. -
X-COM
nagyúr
-
Maciii
tag
Hali!
A MS Works mit tud? Olyan, mint az Office? Mi van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest