- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem...
Szóval, mivel LAN-ra akarod vinni, gondolom van videokártyaigény. De ha esetleg nem a legmájerebb-legfrissebb játékokkal toljátok, akkor talán elég lehet egy inetgrált vga is, igaz, abból a jobbak közül való. Ez pedig garantáltan marha vékony lenne.
Pci riser építése házilag - én úg gondolom - megoldható, bár rengeteg szöszöléssel jár, ha igényesen akarod. Házi agp riser készítésének logját is belinkelte már valaki valamelyik topikban (lehet hogy fent van a radikalmod-on is, de erre sem esküszöm meg), viszont ebben - meglátásom szerint - ha kézzel csinálod, tényleg meg lehet őszülni... És a sok-sok-sok-sok MHz miatt elég kritikus a kábelezés és forrasztás minősége, és nagyon sokat kellene forrasztani...
Elegáns megoldás lenne gyártatni ilyen nyákot, igényesen maratva, hullámforrasztva, de az meg jó drága
Mindenesetre, mivel más is megcsinálta már, elvileg lehetséges, csak szerintem jól meg kell gondolni, megéri-e belevágni.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a projektre (tervezek hasonlót, csak zLegolas-szal hasonló célból, játékra nem kell, így nem kell hogy izmos gép legyen)! Szemmel leszel tartva, de legalábbis a topik
Szerk: látom, közben megtárgyaltátok, lassú voltamDe most már jusztse törlöm ki!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged