Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Esmein

nagyúr

válasz GombócArtúr #90 üzenetére

Oda kell figyelni szépen a hőelvezetésre és menni fog minden. a tied kb 2x akkora beltartalommal bír mint az enyém fog, viszont nekem megvan az a könnyebbségem, hogy mindent oda rakok ahova csak tetszik. Először is, én máris spóroltam kb 1000 cm3 helyet a külső táppal + mégtöbbet, mert a kábelezés sem a gépen belül fut igazából. Csinálhatok szélcsatornát. Úgyis maradni fog még műanyag a ház megépítése után. Annyi ventit rakok be ahányat csak akarok, 3-4 simán elfér ami azt jelenit, hogy nem kell bajlódnom a hőelvezetéssel -> fekvőház, a meleg amúgyis felfele távozna. Namármost azon agyalok lehet nekem is úgy kell fektetnem a vga-t hogy a chip felfele nézzen és akkor még több venti befér, mind persze 20dBa körül és hőérzékelő diódával ha esetleg még ennyire se kell. Szal királyos lesz. Asszem a halott applebred duronomat fogom használni power gombnak.

• Esmein

nagyúr

válasz GombócArtúr #87 üzenetére

Majd egyszer mérd már le hány cm a gép... másik, én a tápot kivülre teszem.
    harmadik, a digidicenel figyelni kellett arra, hogy minden frankón beférjen, nekem csak arra kell figyelni hogy az én adott és arra kitalált konfigom férjen be. Nézz csak be a házba. Ugye hogy tele van pamlagon heverő üres köbcentikkel ?

Ha minden jól megy, az én masinám egybe lesz építve a monitorral, tehát egykézben 1 fogantyúval lehet majd vinni, és lesz rajta billencs meg egér meg tápkábel tartó is, épp csak a tápot kell másik szatyorban vinni, vagy akár annak is csinálhatok egy akasztót a masinára. 7 kilót meg röhögve elbirok szerintem lanpartira oda vissza.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák