Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HThomas

őstag

LOGOUT blog

válasz peet05 #62 üzenetére

Nyilván nem lesz az egyik napról a másikra kötelező. Viszont, ha erre megy az ipar, akkor egy idő után megkerülhetetlen lesz. És ha ebből a techdemóból indulok ki, akkor az nem lesz jó világ. Most még nem tartunk itt, és ha az elégedetlenkedőkön múlna, akkor nem is fogunk.

Azzal nekem sincs alapvetően bajom, ha van egy ilyen opció. Amit te írsz, és a többiek, akiknek tetszik, azok teljesen valid érvek. Azt is elfogadom, hogy szebbnek tűnik a csaj a képen, ha kiragadjuk a kontextusából... De milyen áron? Kapott extra sminket, a jelenettől elütő fényeket, felturbózták a haját. És ehhez kellett egy extra GPU. Hát, én ebből, ebben a formában nem kérek.

Egyébként, a korábban, mások által emlegetett effekteknél, modoknál van egy fontos különbség: van egy eszköztár, amivel a készítő (játékfejlesztő, modder, akárki) elkészít valamit egy kreatív folyamat során, aminek a végeredményét ő kontrollálja. Na, itt erről szó sincs. A fejlesztő valamit csinál, a végeredmény az Nvidiától függ. Nekem ez se játékosként, se fejlesztőként nem szimpatikus irány.

Új hozzászólás Aktív témák