Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván nem lesz az egyik napról a másikra kötelező. Viszont, ha erre megy az ipar, akkor egy idő után megkerülhetetlen lesz. És ha ebből a techdemóból indulok ki, akkor az nem lesz jó világ. Most még nem tartunk itt, és ha az elégedetlenkedőkön múlna, akkor nem is fogunk.
Azzal nekem sincs alapvetően bajom, ha van egy ilyen opció. Amit te írsz, és a többiek, akiknek tetszik, azok teljesen valid érvek. Azt is elfogadom, hogy szebbnek tűnik a csaj a képen, ha kiragadjuk a kontextusából... De milyen áron? Kapott extra sminket, a jelenettől elütő fényeket, felturbózták a haját. És ehhez kellett egy extra GPU. Hát, én ebből, ebben a formában nem kérek.
Egyébként, a korábban, mások által emlegetett effekteknél, modoknál van egy fontos különbség: van egy eszköztár, amivel a készítő (játékfejlesztő, modder, akárki) elkészít valamit egy kreatív folyamat során, aminek a végeredményét ő kontrollálja. Na, itt erről szó sincs. A fejlesztő valamit csinál, a végeredmény az Nvidiától függ. Nekem ez se játékosként, se fejlesztőként nem szimpatikus irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest