Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Köszi index.hu-ról látom az eredményt de készültem h nézem beszart a sat találtam stream-et, az is... vki?
-
Nem tud vki live stream-et a magyar-cseh meccshez? az eddigi betojt, a t-komos satt-tv meg szintén be van szarva... (már hívtam szerelőt és nem tudták mi a baja köszi innen is végülis fizetek érte akkor miért is legyen minden csatorna... de "majd hétfőn")
-
Hát baszus már tegnap is kiborultam mert nyerni kellett volna, de ma ez izland ellen... erre szavak sincsenek ezt már nem lehet senkire se fogni, ráadásul tendecia szerűen jött a mélyrepülés, és mostmár nem a II félidő elején, hanem már az első végén elkezdődött...
-
Már a németek elleni meccsen is volt egy kulcsmozzanat, amikor egy fordulásból röviden indított labdáért GálGyula nemhogy nem nyúlt, nem lépett, nem csinált semmit, a német játékos elszedte előle, és a kiegyenlítés helyett lett 2 gólos minusz.
Ma akár szar labdát kapott akár nem, akkor sem tudta se elkapni, ha elkapta mellélőtte, védekezésben lefordultak róla úgy lőtték be.
Értem én, hogy műtötték a kezét, sajnálom is, meg végülis ez most a válogatott, Gyula hiába veszprémi, én meg szegedi vagyok, ok nem kedvencem, de most nem kellene játszani, és a time-out alatt, amíg a kapitány beszél, jó lenne ha nem az látszana, hogy pofázik valakinek elégedetlenül, úgy, h takarja az arcát, h a többiek meg a kapitány ne lássa. Nem mondom h CSAK miatta ment el ez a meccs, de a ha jobban odafigyelt volna nem mással foglalkozna, (vagy Skaliczy ezt észrevenné, és nem játszatná) akkor a németeket is megszorongathattuk volna jobban, és a mait meg megnyertük volna.
Fazekas ma fantasztikus volt, és Puki is amikor bejött a végén, akkor dolgoztuk le a 4 gólós hátrányt...
Jó lesz ez, remélem a franciák ellen jön majd egy spanyolo-elleni-szerű meglepetés!
De ezen a döntetlenen nagyon fel....-tam magam! -
Ez valami borzasztó, nem értem néha miért történnek ilyen dolgok, nagyon szeretem a magyar kézilabdát és a lányokat főleg végigizgulom izgultam az összes meccsüket, erre szegény Anita...

Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest