Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nem csak fék, egyszerűen nem olyan gyors a gázreakciója mint az otto motoroknak.
az S2K evidens és az új DC5 ITR is könnyedén elment mellette. igaz jóval könnyebb is. mire féktávra érkeztek már előtte volt az inti. ráadásul az itr FF layoutos, igaz van benne LSD.
pontosan ezt hajtogatja a japán muksó is, nem a teljesítmény minden, hanem az egyensúly az összes összetevő között. -
Integra
titán
na ez a másik.... és ezért is szeretem igazán ezeket a videókat.
annyira jól veszik fel a pedál zúzást kamerával meg a váltót és a fordulatszámmérőt, hogy baromi sokat lehet tanulni belőle.
anno én is a ''driftmaster'' Keiichi Tsuchija videóiból tanultam meg hogyan is kell rendesen vezetni
itt egy ilyen video:
Bővebben: link
engem az ilyen videók érdekelnek igazán, nem is annyira a 5 lap versenyek, ezekből a legjobb megtanulni okosságokat, ezeket gyűjtöm elsősorban.
a másik hogy olyan minőségű utaik vannak olyan csodaszép környezetben....
ez főleg a hondára igaz, togichiban kicsinyített nordschleife-t építettek maguknak az erdőbe....de hát ez a kultúrájuk szerves része.
-
engusz
veterán
A rajtnál szépen eljön, az látszik. 4 perc 35 másodpernél érdemes megfigyelni, hogy az egyik Honda milyen könnyen előzi meg. Előtte pedig - amikor fekézni kellett - nem maradt le annyira az RX-8. De, ha még fék problémája is lenne, szerintem nem csak ez vezethetett a csúfos vereséghez.
-
Integra
titán
ezt a videót csak neked, RX-8, S2000, JDM 350Z, Impreza - STi 5 lap race
Bővebben: link
szólj ha megnézted -
Integra
titán
attól még hogy a bútor azt mondta, hagy ne kelljen már nekem is azt mondani, csak mert ő a bútor... a bútor sem fogja azt mondani hogy a mazda féke a legjobb. továbbra is azt mondom, elmarad a féke a Z és az S2K mögött, egyszerűen elfárad. nekem már pusztán emiatt sem nyerő a mazda.
a Z egyértelműen nyomatékból megy, a honda viszont absz fordulatszámból, ahogy a mazda is, csak hát szegény nem tud labdába rúgni. én a magas fordulatszámot szeretem szeretem, a vérbeli sportmotor ilyen. nézd meg a bömbi hogy másolja a hondát motorkarakterisztikára, a csúcs motorjai tolódnak el a nyomatékból a fordulatszám felé
a ferrari sem véletlenül pörgős motorokat csinál.
de az a szép ebben az egészben hogy mindenkinek más tetszik, különben milyen gáz lenne már, mindenki S2000 vagy Z-vel járna.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged