- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
Ystee
csendes tag
Nem akarok senkit kiábrándítani, de amit a C..p Magazinban leírtak, az félig-meddig röhejes.
Indok: az én személyes példám, a saját gépem:
1. Codegen 9001-es ház, a táp alatt két 8cm-es tápventi hely.
2. ide beszerelve két db sorbakötött 8cm-es venti, nuku zaj, hosszabb élettartam, befelé szívják a levegőt
3. a 2. pont eredménye: mivel a legnagyobb külső hőmérséklet a lakásban nyáron 35C, ezért a külsö hőmérséklet mindig alacsonyabb, mint a procié, következtetés: a két venti cibálja a hűvösebb levegőt a procira, ugyanakkor halk htést biztosít
4. CPU hűtő :Coolink U1L2, speedfan-nal 35%/15%-on járatva a két venti (így mennek kb. 3700rpm-mel), hang ugyancsak tizedére csökken
5. Elől nuku venti, teljesen zárt ház.
1-5 pontok eredménye: XP1600+@1470MHz idle/full 35C/45C (lassított cpu ventikkel!)
6. A 7200-es IBM vinyó nincs becsavarozva, lent a ház aljában szivacson csücsül, kézmelegnél csak a forróságban volt melegebb, jelenleg nem tudom kézmelegnél jobban felhevíteni.
Azt hiszem nem is baj, ha kicsit átalakul a Ch.. Magazin, mert írtak időnként akkora állatságokat, hogy a fal adja a másikat. Na sok siker mindenkinek.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest