- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
james
aktív tag
Megnéztem én is ezt az első ventillátor dolgot.
Nálam az első venti csak 1 fokot segít! Ez nem túl sok és ugyanakkor sokkal hangosabb lett tőle a gép, mert a plusz zajt éppen előre dobja ki. Persze az is nyilván számít, hogy van kiképezve a ház belül. Nálam Kodegen midi eléggé telezsúfolva. A lentről jövő levegőnek nincs könyü dolga a sok szalagkábel miatt. Különben ha leveszem a ház oldalát akkor 7-8 fokot is hül. -
james
aktív tag
Porszűrőnek én fekete posztót használok. Könnyen pucolható és viszonylag esztétikus is. Különben sokminden szóba jöhet ami sűrű szövésü és a levegőt mégis jól átengedi, azaz kicsi a légellenálása. A légáteresztő képességet a nagy felülettel szokták javítani, mert ha túl vékony az anyag akkor sok port is átenged. A posztó különben nem százszázalékos mert még igy is átenged valamennyi port.
Profi porszürő anyagokat azt hiszem lehet kapni jármű boltokban is, mint légszürő betét. De ezekkel még nem probálkoztam. Ha valaki probálta már, megírhatná melyik típus lehet jó. -
james
aktív tag
No igen, valóban impozáns... másodállásban pórszívóként is alkalmazható esetleg hajszárítóként és kétpercenként valóban átforgatja a szoba levegőjét... :)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest