- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomboy0013 #92 üzenetére
Ne büntesd az asszonyt akkor vele, csak szereted egy kicsit.
Csere lesz ebből.
Én mondjuk az RN8T-t le akartam cserélni nála, de nem hagyta, kapott volna egy F3-ast, de azt mondta nem kell neki.
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Tehát feleségednek van egy Redmi ami szar, ezért szar az egész MIUI. Ezt is értjük mi is. Roppant konstruktív.
-
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
Zárjuk le.
Véleményt én senkire nem erőltettem.
"Gondolom te csak és kizárólag olyan témákhoz szólsz hozzá amivel naprakész tapasztalatod van. " - Igen, alapvetően igyekszem így eljárni, sokkal könnyebb egy témakörre specializálódni.
-
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Akad egy jelentős különbség a kettő között.
Ha valaki nem használja a rendszert már és rohadtul nem is akarja, akkor a folyamatos negativitásnak én nem látom értelmét.
Mi értelme? Időpazarlás vagy önigazolás én nem tudom...
Váltottál, oké, magyarán már aktuálisan nincs tapasztalat, az megállt akkor, amikor leváltál a rendszerről
Innentől ez nem élcelődés, hanem semmi...
Én értem, hogy minden ember más, de javarészt olyanok is véleményt alkotnak, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs és csak simán hergelik a topicot...
Értsd, nem megyek Se Samsung , Se iPhone topicba bravúroskodni, hogy huhh ez de szar az igényeimnek... Nincs értelme.
És de, ez számomra érthetetlen viselkedési formula... Hogy azok jobban tudják egy adott rendszer gondjait, akik nem is használják...
Ha neked gondod volt a rendszerrel, az miért élcelődés, hogy váltottál, szuper, megtaláltad a megfelelőt... Ezt nem nekünk kellett elfogadni, hanem neked.
Használni kell azt, ami neked jó, és senki nem baszogat, meg se kérdezem, hogy mi az. Neked jó és kész. Minden rendszernek van negatív és pozitív eleme, és az objektivitás mellett persze szubjektív dolgok is közrejátszanak.
Innentől ezt lassan zárjuk is, mert a HyperOS-hez már nincs sok köze.
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Figyelj, itt van mellettem kollegám Samsung A54-el, aztán naponta látom, hogy újraindítja valamiért. Ő se véletlen.
Én nem mondtam, hogy a MIUI hibátlan, mert nem az. De valahogy minden Xiaomi hírnél van legalább 2-3 ember, aki odaböfögi, hogy a MIUI mekkora szar.
Én ezt nem látom egy Samsung, vagy Sony, vagy akár milyen hírnél. Használtam Sony-t, használtam Huawei-t(még Google előtt), mindegyikkel volt gondom, mégsem megyek oda egyik gyártó cikke alá se elmondani, hogy jó telefon, de mekkora gyík rendszer. Vajon miért? Nemtudom. De erre írtam korábban, amit.Köszönöm én meg jól megvagyok a MIUI-al. Más meg mással. Ez ennyi kellene legyen
Egyébként majdnem Samsungot választottam a Xiaomi 13 helyett, de nem győzött meg. Az Ultra meg sokkal drágább.
Plusz ugyan nem telefon, hanem TV, 400+ ezer forintos(3 éve véve), QLED Samu van otthon, de pl a rajta lévő Tizen rendszer miatt már párszor szívem lett volna kidobni az ablakon.. Ezt se írogattam le sehova máshova, csak ha cserélni kell, nem fogok Samsungot venni. Ennyi
-
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Sokan meg csak használják, és nem posztolnak csoportokba...
Az ilyen csoportokba azért néhány tagnak szavazati jogot sem adnék...Ha nem tetszik, nem kötelező használni, annyi gyártó van.
Engedd el, válassz másik szimpatikus rendszert.
Én V5 óta használom, egyedül ez a rendszer nem baszott még fel. Most vettem egy natúr droidos tabletet, és érthetetlen néhány dolog...( Lehúzom az állapotsort és nincs fényerő állítás, csak második lehuzasra....
)
Azóta se jutottam megfejtésre...MIUI evidens.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
tomboy0013 #80 üzenetére
Ezek közül egyikkel sincs gondom. Mondjuk én nem "multitaszkingolok" sosem.
Egyébként az utóbbi időben már én is kezdtem negatívumként emlegetni a miuit,
rá kellet jönnöm hogy nem is annyira gáz mint ahogy a mainstream mantrázza az "igét.
Értem a frissítési problémákat, és hogy ez jelenti a szentgrált, de én úgy vagyok vele, hogy jobb ha nincs nagyobb frissítés, mert akkor szinte biztos hogy a kamera kap egy jó kis nerfet. Ezt botrányosnak tartom.... Ez meg az én gondom.
De persze nem mondtam hogy hibátlan, és sok minden jogos, csak a kritika mértékével nem értek egyet. -
válasz
tomboy0013 #69 üzenetére
A Joyose az SMS-ek kezelésben lehet fontos, de leginkább a kínai illetve MIUI tárcsázót és üzenetkezelőt használó mobilokon.
Így igen, egy EUXM romon nem számít. Mondjuk én a Google appok közül kettőt használok, a többi ugyanúgy bloatware, mint a többi MIUI-s...
-
válasz
tomboy0013 #67 üzenetére
És van, amiket meg nem annyira javasolt eltávolítani, a Joyose-t sem annyira.
Én egy ideje nem babrálom, mondjuk engem nem érint, xiaomi-eu rom az első, ami felkerül.
Már a memóriakezelést is odabízom a rendszernek, mert jobb üzemidőm lett. -
válasz
tomboy0013 #65 üzenetére
Mondjuk 3-400 ezerért nincs is reklám.
A Mi 10T Pro-t váltotta nálam a Xiaomi 13, egyiknél se nagyon van. Páromnál a Redmi Note 10 Pro-nál viszont igen. De az kb 120k volt, nem 300.. -
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #62 üzenetére
Veszek egy telefont és ezzel kell kezdeni? remek. Konkrétan a fél rendszert ki kellene írtani.
Filekezelő galéria, és lehetne sorolni.
Ezzel az erővel (ha már a gyári alkalmazások jó részét kukázni kell alapból) kaphat új romot.
Ez is történt a család egyetlen megmaradt Miui-s tagjával. megkapta a fiam, és tettünk rá egy Pixel experience-t.
Az valódi orvosság nem csak a reklámokra, hanem a rossz ram kezelésre, és egyéb bosszantó bugra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest