- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
guest
veterán
Igaz, a drága programozói munkaórát inkább korszerűbb programozási technikával akarják kiváltani (pl ASM -> C++). Ezzel a veszteséget áttolják a végfelhasználóra (lassabb programok).
de.
Szerintem mégsem ez okozza a teljesítmény eltűnését, hanem inkább az, hogy a programokba rengeteg új funkciót építenek be, egyre bonyolultabb rendszerek jönnek létre, egyre nagyobb futtatható állományok, sok dinamikus library link stb.
A Linux-nál IMHO egy picit talán más a helyzet, ott sok-sok kissebb alkalmazás a tipikus, ami csak egyetlen célfeladatot végez, maximális hatékonysággal.
(Én anno az egyetemi szakdolimat XT-n(!) írtam, WordPerfect 5.1-el, és az is hasított. Azért ez tényleg döbbenet, gyorsabb volt rajta a keresés mint most a Wordben)
-bocs- -
guest
veterán
válasz
Dalai Láma #8 üzenetére
D. Láma, ha nem akarsz sokat költeni, vegyél s3 savage4-et, azzal simán menni fog a q3 is.
Nekem van egy régi p233-as gépem savage4-es kártyával, ha azon jól megy a q3, akkor a te cerkád is bírni fogja. -
guest
veterán
A hardver már csak ilyen. Megveszed tizen-hulenc ezerért, aztán egy év múlva már fabatkát se ér. Illetve az mindig is megmarad egy tuti kártyának, procinak stb....ÖNMAGÁBAN. De ez verseny sajna erről szól. Az, hogy Dx8-as egy kártya de mire az első játékok támogatnák már jön egy másik ami DX9-es, na az aztán nem nagyon érdekli ezeket.Persze a fejlesztők meg dolgozzanak ezerrel mer' lekésik a következő DX járatot.Még az előzőt sem érik el csak egy izmos sprint után...
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest