- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
"hogy el bírja vezetni azokat az áramokat, amik rá van bízva"
Sőt a 12VHPWR használata esetén még lényegesen többet is.
-
Attól hogy valami új, meg "modern" még simán lehet szar
Sőt, igazából nagyon sok ilyen van. Amikor valami működik normálisan évtizedekig, majd jön egy alfa generációs pelyhesállú mérnök és megmondja a tutit. Biztos vagyok benne, hogy amit leírtam, azt minden generáció eljátssza az őt követővel. NA DE EZ AKKOR IS EGY SZ**!
-
Dragon3000
nagyúr
Meg nyilván annyira jól sikerült a PCI SIG munkája, hogy amint már linkeltem már újra van tervezve és át van nevezve a csatlakozó
Ami annyit hozott magával, hogy a 4 érzékelő pin beljebb került, így ha szarul dugod rá, akkor nem fog érintkezni és a szar érintkezés miatt nem olvad le. Ha utána nézel, a 6/8 pin esetében is találsz olvadásokat az rtx20/30 szériából, nem is keveset. -
Predatorr
őstag
"Pedig de" (P.B.) Ha alulméretezték volna, mindenkinél leégne. Fizika és elemi logika.
Hol erősítettem meg, hogy problémás? Az vicces, hányan nem értik errefelé, amit olvasnak.Annyit írtam, hogy szoros volt, figyelni kell az összedugásra. Mint BÁRMIFÉLE elektromos csatlakozásnál. AMD, nVidia kártyákon, hagyományos csatlakozóval is előfordul. Persze van, akiknél a boiler is "jóvanazúgy", bele is kerülnek a hírekbe, mint a leégett HPWR csatlakozók.
Mert, ha éppen olvad a VGA (csatlakozó) a kártya közepén, akkor hűvös marad a hardver? Azt hogy?
Már csak úgy fizikailag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest