- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Hát nem tudom. Én sokat játszom, nekem van dVGA-m, ha nem játszanék, akkor egy olcsóbb dVGA-m lenne a gépemben, de nem látom be hogy egy asztali gépben miért ne lenne (ha a játék, vagy bármilyen más videofeldolgozás cél).
Arra pedig hogy mi van ha elromlik nem szeretnék tartani egy drága IGP-t. Mert akkor végülis előre kifizetted az árát valahol hiszen lehet hogy soha nem fogod használni.
Hamarabb vennék átmeneti kártyának aprón egy 3050-et arra az időre amíg szükségem van rá mint hogy IGP-n játszak amig a másik szervízben vagy csere alatt van. Már persze ha fontos a játék.De amúgy nyilván nem én döntöm ezt el, de gondolom a gyártók is arra jutottak hogy ez rétegigény?
#12 Soderes: Ha neked megfelel a teljesítmény akkor pedig nincs gond. Nem kell erősebb, mert a mostani is kiszolgál... Ez nem cáfolja amit mondtam, hanem alátámasztja, hogy a jelenlegi nem annyira erős IGP is megteszi, ha nem akarsz dVGA-t.
-
Gomez86
őstag
Igazán a kérdés csak az hogy minek? Mármint talán valami 8K-s media boxnak? Vagy mi a gyakorlati haszna egy nagyon erős asztali IGP-nek?
(ahelyett hogy bármilyen kisebb dVGA-t beletenne az ember az asztali gépébe)Komolyan kérdezem, nem troll meg semmi, csak kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest