- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Félreértetek páran. Nem azt vitattam hogy a címben szereplő IGP-nek van-e értelme, hiszen nyilván van (hiszen Soderes kollégát is remekül kiszolgálja) , és a természetes fejlődés is erősebb IGP-ket fog eredményezni. A lányom is játszik IGP-vel Oxygen not Included-et, nincs szükségem ehhez fantáziára.
Azt kérdőjeleztem meg hogy
"miért nem adnak már ki brutál igp-s amd procit. Szenvednek a 65wattal amikor 120ig lazán el lehetne engedni és akkor lehet ne beletenni 16-20 + CU-t azt zene..." -
Gomez86
őstag
Hát nem tudom. Én sokat játszom, nekem van dVGA-m, ha nem játszanék, akkor egy olcsóbb dVGA-m lenne a gépemben, de nem látom be hogy egy asztali gépben miért ne lenne (ha a játék, vagy bármilyen más videofeldolgozás cél).
Arra pedig hogy mi van ha elromlik nem szeretnék tartani egy drága IGP-t. Mert akkor végülis előre kifizetted az árát valahol hiszen lehet hogy soha nem fogod használni.
Hamarabb vennék átmeneti kártyának aprón egy 3050-et arra az időre amíg szükségem van rá mint hogy IGP-n játszak amig a másik szervízben vagy csere alatt van. Már persze ha fontos a játék.De amúgy nyilván nem én döntöm ezt el, de gondolom a gyártók is arra jutottak hogy ez rétegigény?
#12 Soderes: Ha neked megfelel a teljesítmény akkor pedig nincs gond. Nem kell erősebb, mert a mostani is kiszolgál... Ez nem cáfolja amit mondtam, hanem alátámasztja, hogy a jelenlegi nem annyira erős IGP is megteszi, ha nem akarsz dVGA-t.
-
Gomez86
őstag
Igazán a kérdés csak az hogy minek? Mármint talán valami 8K-s media boxnak? Vagy mi a gyakorlati haszna egy nagyon erős asztali IGP-nek?
(ahelyett hogy bármilyen kisebb dVGA-t beletenne az ember az asztali gépébe)Komolyan kérdezem, nem troll meg semmi, csak kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest