- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
csudri
őstag
Ha rosszul érintkezne akkor nem kellene előjönnie a hibának folyton? Mert csak ritkán jelentkezik, mint írtam kb havonta egyszer és most nem szeretném szétgányolni a gépet, ha nem muszáj.
Még mindig semmi info arról, hogy hogyan deríthetném ki, hogy milyen táp van a masinában? -
csudri
őstag
UP!
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #13 üzenetére
Szerinted honna vannak az adatok? :D Engem az érdekelne, hogy milyen a táp!
-
csudri
őstag
Nem volt még. Valahogy nem nagyon merek belenyúlni.
BIOS tulajdonságai:
BIOS típusa Award Modular
Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet GREEN AGP/PCI SYSTEM
Rendszer BIOS dátuma 12/04/01
Video BIOS dátuma 10/05/01
BIOS gyártó
Cégnév Phoenix Technologies Ltd.
Azt sem tudom, hogy melyiket szedjem le hozzá a phoenix oldaláról. Desktop v desktop pro? -
csudri
őstag
Amúgy közben rájöttem, hogy a dvd író miatt azért sírt, mert rosszul tettem rá az IDE kábelt. :D
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Megnézem az alaplap manualjaban. De szakaszosan sípol, nem folyamatosan.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
feolyamatos, hosszú sípolás
-
kamikaze boci
őstag
Pontosan hogyan sípol? Az alaplap manuáljában általában benne van, melyik sípoláshoz milyen hiba tartozik. Folyamatos, hosszú memória hibára utal.
-
csudri
őstag
Hi all,
az lenne a probléma, hogy néha a gép minden ok nélkül (azért ez így nem teljesen igaz, de erről majd később) bekapcsolás után csak felpörgeti a vinyót, a monitort meg se piszkálja és az alaplap sípol, mint az állat. Az alaplap kielzőjén a megszokott C0 ill. C1 helyett csak két nulla van. Ált. helyrejön ha kikapcsolom, bios jumper le - elem ki - bekapcs - kikapcs - jumper vissza - elem vissza.
Legelőszőr akkor csinálta, amikor picit meg akartam húzni a procit, de elhibázott döntés volt, mert úgy álltam neki, hogy gőzőm nem volt mit kell csinálni. (Azóta utánna olvastam, de rájöttem, hogy nem érdemes húzni, mert max 15%ot lehet kicsvarni belőle.)
Azóta néha (kb havonta egyszer) bekapcsolásnál előfordul. Legutóbb akkor jött elő, amikor a hétvégén beraktam a dvd-írót. Nem is hagyta masterre tenni, mert sípolás lett a vége. Kénytelen voltam slave-re tenni.
Mi lehet az oka a sípolásnak? Táp?
HW: Abit TH7IIraid, p41.6w, 2x128mb rdram, MSI gef2ti, Philips Seismic Edge, 60 ill. 40gb Maxtor rackben, Sony dvd, PioneerA06. A tápról nem tudok kideríteni semmi infót, egy nyomorék betű sincs ráírva az Aida32-ben pedig nem találtam infót róla.
u.i.: Nem tudtam, hogy hova tegyem a topicot, ha esetleg erre jár egy moderátor és szerinte valahol máshol jobb helyen lenne, akkor kérem tegye át!
Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest