- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
csudri
őstag
Ha rosszul érintkezne akkor nem kellene előjönnie a hibának folyton? Mert csak ritkán jelentkezik, mint írtam kb havonta egyszer és most nem szeretném szétgányolni a gépet, ha nem muszáj.
Még mindig semmi info arról, hogy hogyan deríthetném ki, hogy milyen táp van a masinában? -
csudri
őstag
UP!
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #13 üzenetére
Szerinted honna vannak az adatok? :D Engem az érdekelne, hogy milyen a táp!
-
csudri
őstag
Nem volt még. Valahogy nem nagyon merek belenyúlni.
BIOS tulajdonságai:
BIOS típusa Award Modular
Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet GREEN AGP/PCI SYSTEM
Rendszer BIOS dátuma 12/04/01
Video BIOS dátuma 10/05/01
BIOS gyártó
Cégnév Phoenix Technologies Ltd.
Azt sem tudom, hogy melyiket szedjem le hozzá a phoenix oldaláról. Desktop v desktop pro? -
csudri
őstag
Amúgy közben rájöttem, hogy a dvd író miatt azért sírt, mert rosszul tettem rá az IDE kábelt. :D
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Megnézem az alaplap manualjaban. De szakaszosan sípol, nem folyamatosan.
-
csudri
őstag
Hi all,
az lenne a probléma, hogy néha a gép minden ok nélkül (azért ez így nem teljesen igaz, de erről majd később) bekapcsolás után csak felpörgeti a vinyót, a monitort meg se piszkálja és az alaplap sípol, mint az állat. Az alaplap kielzőjén a megszokott C0 ill. C1 helyett csak két nulla van. Ált. helyrejön ha kikapcsolom, bios jumper le - elem ki - bekapcs - kikapcs - jumper vissza - elem vissza.
Legelőszőr akkor csinálta, amikor picit meg akartam húzni a procit, de elhibázott döntés volt, mert úgy álltam neki, hogy gőzőm nem volt mit kell csinálni. (Azóta utánna olvastam, de rájöttem, hogy nem érdemes húzni, mert max 15%ot lehet kicsvarni belőle.)
Azóta néha (kb havonta egyszer) bekapcsolásnál előfordul. Legutóbb akkor jött elő, amikor a hétvégén beraktam a dvd-írót. Nem is hagyta masterre tenni, mert sípolás lett a vége. Kénytelen voltam slave-re tenni.
Mi lehet az oka a sípolásnak? Táp?
HW: Abit TH7IIraid, p41.6w, 2x128mb rdram, MSI gef2ti, Philips Seismic Edge, 60 ill. 40gb Maxtor rackben, Sony dvd, PioneerA06. A tápról nem tudok kideríteni semmi infót, egy nyomorék betű sincs ráírva az Aida32-ben pedig nem találtam infót róla.
u.i.: Nem tudtam, hogy hova tegyem a topicot, ha esetleg erre jár egy moderátor és szerinte valahol máshol jobb helyen lenne, akkor kérem tegye át!
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest