- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #18 üzenetére
Az az "A" + Kaliban trilógia is nekem megvan , de ma már sehol nem kapni, legalábbis az A jelűt...Olvastam is annó ezeket, de már csak annyira emlékszem, hogy az A jelű olyan regényeket tartalmaz, amiket nem Asimov írt, de az ő Alapítvány trilógiájához kapcsolódnak, szervesen.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #12 üzenetére
Ez se rossz, grat! Így, látom értelmét, az ilyen típusú házaknak.
Az az Asimov sorozat nekem is megvan!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #9 üzenetére
Ez saját?! Az komoly
-
tibaimp
nagyúr
válasz LackoMester #7 üzenetére
+1 Egyetértek! Leginkább azért, mert nincs benne normális légáramlás, lég kiáramlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP Hexa+ 500 tápegység
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest