- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Nézők nélkül annyira borzasztó a hangulat, mintha magyar meccset néznék!!!
-
Enzolord
addikt
Valaki tud működő streamet a United meccsre?
-
Enzolord
addikt
válasz
Viszlát #131153 üzenetére
Biztos Nem! Viszont a drága Woodward azt találta le nyilatkozni, hogy jó irányba halad a csapat OGS kormányzásával! Ha már ott ül, és fizetnek is neki érte, hat mi a bánatos macibránerért nem nézi a meccset? Annyira jók vagyunk, hogy megvertunk egy kieső jelöltet , hogy már egymást kezdjük markolászni??
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #131001 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #130992 üzenetére
Lehetne minden csapatnak e 3-4 challenge, mint az NFLben, és csak akkor néznek vissza, ha az edző challengelt.
-
Enzolord
addikt
válasz
forceberg #130952 üzenetére
Már hogyne lenne. A Leganest lecopatták keményen, mert nekik kellett valaki. Miért nem egy tartalék játékost igazoltak, ahelyett, hogy egy olyat, aki a hátán vitte a kis csapatot, ha szigorúan vesszük. És a Leganest meg azt sem mondhatta, hogy bocsi, nem. Vagy fizessenek ilyenkor dupla, tripla pénzt egy játékosért, vagy egyezzenek meg a klubbal is. Ez lett volna fair.
-
Enzolord
addikt
válasz
omfgk #130949 üzenetére
Ez valóban kiaszás volt a Leganessel szemben. Miért nem külföldről igazoltak. Vagy ilyenkor tiltsák be a Buyouttal rendelkező focisták megvásárolhatóságát, és csak olyat lehessen igazolni, akinek a klubjával is kell tárgyalni. És akkor ok megszabnak egy jó nagy összeget, és eszi, nem eszi, nem kap mást. Ez inkább fair lett volna
-
Enzolord
addikt
A januári legjobb igazolasunk a VAR volt.. 😁😁
Mondjuk ilyen okádék szezon után lehet ennyi mákunk. -
Enzolord
addikt
Már azt vártam, mikor cserélik le Martialt, mert egy kalap Szar volt, erre fejel egy gólt..
-
Enzolord
addikt
válasz
Tibiajax #130783 üzenetére
Kellene másik szögből, mert itt úgy tűnik, hogy rácsúszott, de a kék játékos, mert lusta vagyok megnézni, ki az, ugrott, és nem igazán volt kontakt. Legalább is ebből a kameraállásból így tűnik. Ha nem így van, ne haragudj Tibi, max a Juventusos csapatba kerülök Topik focin..
-
Enzolord
addikt
Okos Elek mehet zuhanyozni....
-
Enzolord
addikt
Mekkora egy patkány ez a Petrjak. Remélem, legyalulják a picsába. Nem tudom, mennyire volt fájdalmas az UTE Vidi meccs, de itt sem ol meg az ideg..
-
Enzolord
addikt
Legközelebb már megyek Topik focira. Szerintem tavasszal lehetne egyet megütni. És a vesztes csapat megnézi felvételről az idei Ute-Vidi meccseket. 😁😁😁 Ital nélkül..
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #130579 üzenetére
Erről a képről az jut eszembe, hogy UNITED
-
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #130486 üzenetére
A múlt század elejéről volt egy cikk, hogy a bíró azért fújta le a mérkőzést, mert a nézők hangos Hujj-Hujjolással zavarták az ellenfelet. Micsoda világ ez..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #130386 üzenetére
Hát ja, életük meccse, nem sokan fognak tőlük ezután tvs meccsen szerepelni. A bürokrácia a football rákfenéje...
-
Enzolord
addikt
[Egy] kis összefoglaló hibátlan védői munkákról. Néha így látom a csapatot. Süti, Te mit csinálnál ilyen kiváló védőkkel?
-
Enzolord
addikt
A sebességével oda befér. És így marad ereje beadni rendesen a labdát!
Mi pedig egy olyan taktikát követünk, amit én meg nem láttam. Rövid a pad, nosza, engedjünk el még embereket. Alexist még ez a gyökér Woodward meg akarja tartani jövőre, nem engedi el kölcsönbe. Hát ekkora egy pisztoléroszt. Elmehetne a Gázerékkel a sunyiba. -
Enzolord
addikt
Ahogy az aláírásomon is látszik.... Ezt szeretném látni. Ha azt látom, hogy meghalnak a pályán, és úgy veszítenek, rendben. Úgy ki lehet kapni. De így? És utána a nyilatkozat. Én nem tudom, OGSnak írja valaki a beszédet? Vagy ez van a szerződésben, hogy ha kikap, akkor is minden fasza. Még parkban voltunk. Még az anyám csipája.. én hülye meg vadászom a streamet, meg nyolcvanhatezer reklámot lövik ki, hogy lássam a meccset. Inkább néztem a 70. Perctől a Rules Of Engagementet..
-
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #129870 üzenetére
Nehéz megfelelő szavakat találni a csapatszekciókra. De a pozitív jelzők nem igazán ugranak be egyikről sem.. 😁😁
-
-
Enzolord
addikt
Erről beszélek. Mikor Mou elment, és jött OGS, a lendület vitte a csapatot, felszabadultak, de ennyi. Azóta se koncepció, se állandó csapat, se fejlődés, se támadó football. Beállni védekezni, átadjuk a területet, és abból próbálunk kontrázni, mint egy kicseszett b ligás csapat. És szerintük ez rendben van. Mintha lenne egy F1-es Ferrari, és a Formula-E-ben indítanád, és mondogatnád, milyen gazda gyerek vagy, hogy időnként megvetés őket, vagy lépést tartasz velük..
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #129847 üzenetére
Valóban, Fredrn látszik az akarás, de sok emberen csak a jóllakottság, pedig nincs mire. Megy a heti zsíros csekk, alibiznek, és csodálkoznak, hogy a szurkolóknak ez nem tetszik. Én azt mondom, az OT közönsége meg türelmes is. Megveszi a nem olcsó belépőt, vagy bérletet, ami, Angol fizetés ide vagy oda, rohadt drága, és nem kap érte sokat. Néha még annyit sem. Nem azt mondom, hogy az a normális, amit az RM szurkolók csinálnak, de ott már biztos, hogy fehér zsebkendős füttykoncertes meccsnézés lenne, ilyen eredményekkel, és ilyen hozzáállással.
-
Enzolord
addikt
válasz
Viszlát #129822 üzenetére
Akkor továbbra is marad a kérdés, hogy ki lenne az, aki jó lehet. Aki nem beleül a tutiba, hanem kikaparja a gesztenyét, és ebből a hulladékból, ami van, valami épkézláb bandát tud varázsolni? Idén annyira könnyú lenne megszerezni egy BL induló helyet, a Pool szárnyal( hogy szomorodna meg
) mindenki más konstans hibázik, új edzők mindenhol, lenne keresnivalónk, és ilyen nyilatkozatok jönnek, hogy ha nincs meg az első 4, nem gond, meg építkezés, meg blabla. Ez nonszensz..
(#129824) vond jaja, sajnos valami lassú törésről szólnak a hírek, RVP nyilatkozta, hogy neki is volt, 3-4 hónap, és utána is érzékeny marad a terület, mert nem tud mást csinálni, csak pihentetni, nincs ellene más csodaszer..
(#129826) mephi666 megnézném Palit, mit csinálna ezekkel. És megnéznék végre egy magyart a Unitedben. Anno volt ilyen hír, hogy Zsuzsákot figyeli a United.. De szép is lett volna..
-
Enzolord
addikt
Mindkét játékos nagy segítség lenne. A középpályánk egy nagy kalap kutyagumi. Plusz a csatarsorunk is most, hogy kiesett több hónapra Marcus. Védelem, hát, elmegy. De remélem, jön Poch. Még egy director of football. Amúgy rebesgették Rooneyt is, hogy visszatér kicsit csatarkodni.
-
Enzolord
addikt
válasz
Viszlát #129805 üzenetére
Hát ez az. De OGS kevés ide. És úgy a vezetés kompletten szar. Kellene egy Football director, még egy jó edző, aki tud építkezni, ha van pénz, használja a fiatalokat, de nem csak arra támaszkodik. Támadó foci kell, nem a szép játék a lényeg, hanem a nyögvenyelős 3 pontok. De ne játszunk ilyen seggbe kúrt betelt moslek focit, mint a Pool ellen. Szerintem.
-
Enzolord
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Spurs is elkezdte azt a nézhetetlen focit játszani, ami a Unitedet jellemezte Mou alatt??
-
Enzolord
addikt
válasz
Tibiajax #129685 üzenetére
Őt sem sirattam meg, de mindenesetre itt nagyobb csodára lesz szükség. A lényeg az, hogy nem nálunk játszik tovább.
Viszont egyre kevésbé érzem azt , hogy OGS a megfelelő edző. Most volt egy cikk arról, hogy Rashfordnak gyerekkora óta időnként fáj a háta, és valami merevítőt kell hordani néhanapján. A meccs előtt is volt rajta, erre beállítja, egy olyan meccsen, amit nélküle is lehozták volna, vagy ha nem, hát kaka bele. Remélem, nyáron Poch váltja, és azon kéréseit teljesítik, hogy legyen egy Football director, és Woodward ne szóljon bele a foci részbe. Ez már régóta szerencsés húzás lenne. -
Enzolord
addikt
válasz
Peterhappy #129654 üzenetére
Vállalat ilyet, hogy más gyerekének a szülői értekezletére elmész? Le is cseszed a gyereket? Benne van a szolgáltatásban?
-
Enzolord
addikt
Ma még a United behúzza a meccset remek játékkal, és tökéletes a nap. Sajnos nem láttam a meccset. Igaz, nem is szeretek nézni kézilabdát, mert gyorsan változik a helyzet, és az ideg szétvisz, hogy általában mi bukjuk el ezeket a meccseket.. de ez biztos csak az én defektem.
-
Enzolord
addikt
-
Enzolord
addikt
Giggsy vs Arsenal
Majd keresek még kettőt.. -
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve #128847 üzenetére
-
Enzolord
addikt
Az igen, derbit nézi valaki? A United kifújja a City orrát? Miért csak a nagy csapatok ellen tudunk rendesen játszani?
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #128310 üzenetére
Hát ez az. Semmi nem látszik a pályán, hogy mi lenne a csapat erőssége, mit kezdjenek a labdával, és egymással. És azt sem látom, hogy meghalnak egymásért és a csapatért a pályán, ha már nem megy. Ahogy Simon Tibi mondta, Szarul lehet játszani, de lélektelenül soha
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder #128301 üzenetére
Azért az öreg Neville tudja, mitől döglik a légy. De amúgy mi egy edző sikermutatója, ha nem a győzelmi arány. OGS egy legenda, szeretem, mint játékost, de lássuk be, ide kevés ez. Nincs fejlődés, nincs támadó football, nincs taktikai váltás, ha valami nem klappol, ez így lofasz. Milyen jövőt épít ebből? Mire vár mindenki?
-
Enzolord
addikt
válasz
mephi666 #128297 üzenetére
88-89ben nem kezdtünk ennyire rosszul, és akkor az előkelő 11. Helyen végeztünk. És azóta rengeteget változott a világ. Ha már nem tudunk felépíteni egy csapatot, legalább kezdetnek olyan edző legyen, aki tud igazolni, és megoldja pénzzel, hogy benne legyünk az első negyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest