- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228473 üzenetére
...az a baj, hogy a kecskebaszók nézik mekkora pénz megy Wirtz-re és lesz pofájuk annyit kérni, amennyit a büdös életbe nem adunk meg
...amúgy elférne a gyerek: legalább a jó oldalára kerülne a városnak
...küzdőszellemben elég magasan van, mire lenne képes, ha a kedvenc csapatáért küzdhetne?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228471 üzenetére
...ő sajnos sokszor bizonytalan volt, mint Gomez... mindkét játékoson mentek el meccsek... jó lenne egy stabil 3. cb, akit simán lehet rotálni Virgillel és Konatéval
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228469 üzenetére
...mivel a Leverkusenhez került, nézhetjük úgy is, hogy 10hag = Xabi Alonso, csak levágatta a haját
az eredmények meg majd kiderülnek... végén kijön az, hogy EtH se szar edző, csak a united kerete akkora kutyaszar, amivel a 25 évvel ezelőtti SAF se tudna mit kezdeni
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228461 üzenetére
ja, de ha neadjisten az Ali-Vili párosból az egyik sérül, akkor elég sok kupameccset megkaphat... ami azért jóval magasabb szint, mint itt az nb1-ben bohóckodni
és onnan lehet fentebb lépni... nagy álom, hogy pont a 'poolnál megvesse a lábát és pár év múlva stabil első kapus legyen, de ha ez nem jön össze és egy alsóházi pl-csapatnál lenne fix kapus, szerintem az se rossz pálya
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228411 üzenetére
...Kerkez kurvajó lesz, meglásd
Robertson+Tsimikas után jókora szintlépés azon az oldalon... lesz olyan jó, mint egy top Robertson (vagyis kurvára bízok benne: a mentalitásában benne van, hogy nem adja alább)
-
mephi666
nagyúr
...na mit főz ki Móricka Gusto-val? ...róla mindig a lecsó jut eszembe
Giroud is készül, most aztán vége lesz a cselszkinek, mint a botnak
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228402 üzenetére
...ja csak hombár vagy 20 centivel magasabb meg kb 30 kilóval több
hajrá
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228400 üzenetére
...végén hombár megeszi reggelire és "nem öl meg senkit"
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #228388 üzenetére
...gyertyafény, vörösbor, halk zene... kis romantika... nem az, hogy azonnal ráront és megfekteti
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228385 üzenetére
...jótékonysági meccsen
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228351 üzenetére
...vele (is) szívesen meginnék pár sört és közben megkérdezném röhögve, hogy "miért volt olyan geciszar a 'poolban?"
...azért sajnáltam anno, amiért szétkapták... Darwin mellett azért kiálltak a szurkolók, hogy ne omoljon össze, de Carroll ezt nem kapta meg... fejben azért elég erős, hogy azt kibírta, mert erre kb csak Crouch volt képes
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228349 üzenetére
Carroll riszpektje nálam azért megugrott, amiért elment ingyen a negyedosztályba visszasorolt, szebb napokat is megélt Bordeaux-ba, ahol kivette rendesen a részét az eredményekből
oké, hogy gyűjti rendre a sárgákat is, mint mindig, de a fentiek miatt ez elnézhető neki
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228345 üzenetére
'poolban nagy kedvencem volt: topformában elbaszta volna idén rendesen Salah szezonját
+2 kupát is jelenthetett volna simán
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228342 üzenetére
...ja tényleg, idén már jól ment, de az első szezonja kuka volt
...tegnap milyen kártyát hozott fiunk az iskolából?
jót röhögtem este
-
mephi666
nagyúr
...ezt meg eddig nem is láttam
...ekkora egy bohócot
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228335 üzenetére
...a legdrágább balfasz címet azért viselheti nyugodtan tovább
-
mephi666
nagyúr
35 éves... neve is Walker... illene már helyette valami runner a védelembe
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #228245 üzenetére
...a csk-juk tisztára Botka közel-keleti verziója
...aki KTE-s
-
mephi666
nagyúr
...nagyon beindult a favágás azerieknél
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228129 üzenetére
Szoboszlai csapattársa mehet a kapuba
...nem nézem a meccset: jó ez a tenisz eléggé... tétje is nagyobb... most tyúkovicsot próbálják összetákolni a folytatásra... 2 szett hátrányból sok esélye nincs már
ui: Agassi 55 évesen azért Steffivel együtt jól tartja magát
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228116 üzenetére
...lényegében szavazásnak beállított bohóckodás, olyan témáról, ahol ennek eredményétől függetlenül kis utánanézéssel tudni lehet, hogy háborúban álló országot NEM lehet felvenni az eu-ba...
hiába állítják majd be úgy, hogy a "magyar nép ezt nagyon bölcsen eldöntötte, ezért így is lett" ...kurvára nem rajtunk múlik... (az eu fél tucat alaptörvényét oda-vissza kellene ehhez hágni... arról nem is beszélve, hogy más tagállamok is garantáltan vétóznák... vétóból pedig már 1 is elég) ...mindenesetre ilyen Bödeféle szerencsétleneket jól be tudnak húzni az idiótaságba... jobban járt volna, ha csendben marad és inkább kér még egy sört meg egy felest a zsírosdeszka mellé a helyi presszóban
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228107 üzenetére
....ez az: főleg hogy egy ilyen jelentéktelen/értelmetlen, kamu közvéleménykutatásról van szó és nem az eredményen fog múlni a csatlakozás... ami több ok miatt se jöhet szóba jelenleg
maradjon inkább a focinál, az jobban megy neki
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228089 üzenetére
...nem mondom, hogy rossz, de más dolog olyan ligában legjobb kapusnak lenni, ahol egy 38 éves Böde a gólkirály 16 góllal, mint a pl-ben letenni a névjegyet
jó lenne persze, ha újabb magyar mutatkozna be a pl-ben, de házon belül is nagy a konkurencia
-
-
mephi666
nagyúr
...ez a Rabiot többet árt ennek a csigazabáló bandának, mint használ
ezeken nemhogy szájbavert olivér nem segít, már a piócás ember sem... cheatcode: Yamal
...na, 1 hét alatt 2szer fogják felgyújtani párizst?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #228036 üzenetére
...plusz amennyire látom, a Roma hasonlóan "családias" klub, mint a 'pool
nyakam rá, hogy meglenne a tökéletes kémia...
ezt a Hakimi-s képet meg láttam előbb
nem tudom mi van ebben a Wandában a töménytelen műanyagon kívül: ennél szerintem különb nőket tudnak rendelni, akik a szolgálgatási díjon felül nem próbálják meg lehúzni
...főleg nem Hakimi-t, akinél ex nagyot koppant és 1 fillér nélkül távozott
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228023 üzenetére
...kár, pedig a videó alapján már 99%ra vettem pár hete, hogy oda megy
évek óta megfordul időszakosan a fejemben, mennyire passzolna egy szebb napokat is látott Roma padjára
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #228007 üzenetére
...vagy a gázos megy Ondinak megvenni a pl serleget
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #228002 üzenetére
Alisha megkérte a kezét? ...olyan szépen nyelte a pezsgőt, mint Grilis a vodkát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #227945 üzenetére
...ja beszédes volt, hogy 75. perc körül még nem volt az Internek kapura tartó lövése... sőt: Lautaro pályán volt? ...nem rémlik, hogy hallottam volna a nevét... úgy tolta a parizer, mintha fejben 2 lépéssel előbb járna... elzárták perfektül a passzsávokat, úgy helyezkedtek megállás nélkül, hogy vakon is dobálták egymásnak a jobbnál-jobb labdákat... első perctől perfektül működött a gépezet... az Inter meg csak nyomozta az eseményeket... ha mondanom kéne csapatot, aki ellen szoros döntő lehetett volna, nem tudom kit mondanék... a Klopp alatti top 'pool jó ellenfél lett volna
ui: első 2 gólban nagyon benne volt szerencsétlen Dimarco
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227919 üzenetére
...ez olyan, mint ahogy az alkoholista mindig talál indokot az ivásra... a párizsiak mindig találnak indokot a város felgyújtására... ha nyernek, csak kicsit gyújtják fel... ha veszítenek, akkor nagyon...
Tibi hol van? még nem heverte ki azt az 5-öt, ami gombócból is sok? ...csak megnyugtatásképp mondom, hogy akár a 'pool is kaphatott volna ezektől 5öt
oda és vissza is...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227893 üzenetére
...ja, de most 4nél már mintha nem mennének annyira
...ez azért csak egy bl döntő, nem pedig egy 'pool - united, ahol 6 gól után is motivált bevágni a 7. gólt
-
mephi666
nagyúr
Kvaradona... asszem ezt már megnyerték... hacsak nem tromfolnak rá a semmiből a 20 évvel ezelőtti fordításra
úgy hogy 75 percig kaput nem találtak
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227888 üzenetére
...hát most lassan 20 perc alatt kéne 4 kapura lövésből 4 gól... úgy hogy közben 1et sem kapnak... és 70 perc alatt nem találtak kaput... amit Donna véd
...oké.... lazán meg lehet csinálni
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227884 üzenetére
...nem hiába: frissen becserélt játékost mindjárt lehozhatja, mert megbaszta a térdét
...bazz 3... és másik oldalra 0 on target... Lautaro elvileg a csk? ...hányszor volt eddig nála a labda? ...alig hallottam a nevét
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227870 üzenetére
...most Dimarco = Gomez 2.0
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227858 üzenetére
...na igen: ő az összes indok, ami miatt nem sajnálnám még a parizertől se a győzelmet
-
mephi666
nagyúr
...jujj Gundel a kommentátor
előbb ittam egy takamaka-t és csak kezdés előtt akartam újabbat, de ezért szerintem beiktatok egy extrát
...kit fog ma a pályára látni? Neymar-t? Messi-t? ...esetleg a teknőst?
...tudom nem szép dolog mást kinézet miatt basztatni, de ki ez a tepsifüles azt rtl studióban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227854 üzenetére
...na hát rá kellett gugliznom, hol fordult meg 20-25 éve
volt ott 'pool, parizer, Juve és sok egyéb... csak az Inter hiányzott a sorból
...alapvetően azt mondom, hogy nyerjen az Inter, de Luis Enrique-től sem sajnálnám a trófeát... leginkább azért szurkolok, hogy ne egy fos bunkerezős, 0/1 gólos döntő legyen, hanem menjenek oda-vissza, mint az állatok
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #227850 üzenetére
...úgy legyen: balra Gakpo, jobbra Salah, középre Wirtz... 1 sorral hátrébb Macca, Szoboszlai, Graven... jó lenne, ha sikerülne előre egy Mané-Firmino-Salah szintű trió, amiből minden meccsen legalább egyiküknek jól megy
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227848 üzenetére
Vilire kíváncsi leszek: Kelleher már bőven rászolgált, hogy első kapus lehessen valami normális csapatban, így viszont kell egy jó kapus Ali tehermentesítésére... ügyesen előre gondolkodtak ezzel az 1 évvel ezelőtti transferrel, amit akkor nem értettem...
...remélem Wirtznél is van alapja, ha ekkora pénzért jön, mert a Darwin-zsákbamacska kurvára nem jött be
-
mephi666
nagyúr
sérótestvérek
Ali így folytatja, kis hajfesték és ő lehet a liverpooli mikulás...
-
mephi666
nagyúr
...ha valaki nem látta eddig
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227782 üzenetére
Kariushoz közelebb áll, mint Kelleher-hez... Aliról meg ne is beszéljünk
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227780 üzenetére
...öreg Isco, 'poolból kikerült Adrián a kapuban... unitedben becsődölt ajtony meg pár technikás játékos és a cselszki elég sokat nyomozza a labdát
ezazoli meg hoz egy jó 2. félidőt és a Betisnél nyáron úszni fognak a lóvéban
-
mephi666
nagyúr
Caicedo lesz valami új netflixes adaptációban a szőke, néger Zorro?
-
mephi666
nagyúr
...buli van
Endo = Firmino2... valaki odaírta, hogy "Nunez ezt nem misselte"
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227687 üzenetére
...közben meg a kukából kihúznak egy Mekktomit, aki a liga legjobbja lesz
...meg Lukaku se volt olyan rossz
-
mephi666
nagyúr
Sára fordítva vette fel a mezt, de azért megkoronázták a serlegről leszedett koronával
Chiesa is szépen megemelte azért... Klopp meg majdnem sírt ahogy Trent átvette az érmet
#227672: arany kapufa díjat neki
-
mephi666
nagyúr
Salah ezt már idegből baszta rá, hogy meglegyen végre az a kurva rekordbeállítás
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227659 üzenetére
...jaja, megérdemlik
Klopp is a lelátón
-
mephi666
nagyúr
válasz
pendre54 #227646 üzenetére
...egy szó: csapategység
vicc, hogy a ner igazából építhetne úgy is, hogy magyarokból összerakja a tetejét és hirdeti a nemzeti identitást, de ehhez is hülyék... Pakson meg az öregek megmutatják, milyen az amikor megvan az összhang... és az sem utolsó, hogy ismerik/megértik egymást a játékosok, mert ugyanonnan származnak, egy anyanyelvet beszélnek...
2 éve a KTE is ilyen volt, csak aztán szétrobbantották
az is sokmindent elárul, hogy feljutás után azonnal ezüst lett... úgy hogy sokat kellett szembeszélben pisálni (ha ez nincs, izzadhatott volna a fradi nagyon)
-
mephi666
nagyúr
Gyökerest meglátja Adama Traore, elmorzsol egy könnycseppet és ken magára még egy kis babaolajat
33 meccs, 39 gól, 8 gólpassz... neki a bíró lehet, hogy nem mer sárgát adni mezlevételért
-
mephi666
nagyúr
1. félidőben a győri kapu mögött fiat500at láttam? ...a jv busszal ment a meccsre, haza pedig eredménytől függően gyalog, vagy azzal?
30. perc körül azt hittem Keita tb-re megy... aztán maradt és elég rendesen szintet mutat a játékosok közt... durva, hogy mekkora potenciál van még benne, ha akar... és itt van a legnagyobb hibája: az a kurva "ha" ...ha nem lett volna akkora lehűtő, könnyen maradhatott volna a 'poolban a mai napig
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #227571 üzenetére
...én szurkolok, hogy így legyen
öreg Böde egy színig magyar csapatban a sok légiós ellen... kb ő a magyar Vardy, hiányozni fog a karaktere, ha visszavonul... 5-6 év múlva
Dombi Tibivel egy óvodába járt: csak amikor Tibi nagycsoportos volt, ő még kiscsoportos
ui: most rákerestem, Bödének van ám egy 42 éves bratyója, aki Madocsán majdnem 400 meccs alatt közel 600 gólt vágott
pályafutása nagy részét ott töltötte (mondjuk megyei csapatban simán elrohangálnak 50 évesek is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227538 üzenetére
...mi lesz ma ott a városban?
jól látom kis dremellel dolgoznak a kupán?
ui: felkészül a Roma, hogy Klopp segítségével behúzza a 4. és 5. bajnoki címet, amivel visszaelőzik a Napoli-t?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227533 üzenetére
...holnapra nálunk is nápolyi jellegű pizza a terv, most dagasztja a kenyérsütő a tésztát nápolyi caputo lisztből
...mondjuk meccstől függetlenül ez volt a terv
400fokon istentelenül jól meg lehet sütni 4-5 perc alatt
-
mephi666
nagyúr
Lukaku is hozzátette a magáét
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227528 üzenetére
Mekktomi szerintem a unitedben sem volt szar és tudott becsülettel küzdeni... ott már nem volt helye a sok műmájer faszparittya közt, nápolyban meg talán megbecsülik... főleg, ha ilyen szezont produkál
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...töredezett nagyon a játék, nápolyi játékosok egyre feszültebbek és ez minden perccel egyre nagyobb terhet tesz rájuk, ha nem lesz meg a vezetés...
...ezek széjjelblokkolnak mindent
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227486 üzenetére
...Xabi Alonso 35 évesen vonult vissza, 2009-14 közt Modric mellett rúgta a bőrt a madridban... távozása után miket is ért el:
játékosként:
3x német bajnok a müntyennel
1x német kupa, 2x német szuperkup, klubvb ezüstedzőként:
feljuttatta a Sociedad B-t másodosztályba
Leverkusennel bajnok lett, megszakítva a müntyen sorozatát és megismételhetetlen rekordot beállítva...
német kupa
e-liga döntő...közben Modric maradt a helyén és nyeregetett ezt-azt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #227461 üzenetére
ja, lehet le akarta nyúlni a gyereknek
...itt meg húzhatta elő és gondolhatta: "mit mondok a srácnak? hogy a neki félretett medált megkapta az a semmirekellő Son?"
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227446 üzenetére
...külön utakon
Kane volt a fék a csirkéknél?
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #227431 üzenetére
...át is kapcsoltam, mert már kínomban kecskebaszóligát néztem, mert azt hittem nincs más
...épp volt egy olyan gól, amit érdemes megnézni: magas, lassú labdát fejeltek az 5ös környékére, kapusnak mennie kellett volna, majd minimum kiütni ököllel a picsába... erre lomhán kiment a támadóra, aki zavartalanul úgy vette le, hogy azzal a mozdulattal el is gurította a kapus mellett...
ezt a szituációt még Karius is megoldotta volna... komoly a szint
ui: ja és akkor természetesen "hajrá Vardy kedvenc ellenfél csapata"
-
mephi666
nagyúr
...ez a Marmoush meg ki a faszomnak képzeli magát? Batistuta-nak?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227390 üzenetére
...ma legyen mindenki Bournemouth drukker, vasárnap meg Fulham
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227387 üzenetére
...jaja és kávéból is nagy kedvencem a lavazza, ami torinói
...filmből meg Tarr Béla torinói lova szintén remekmű
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227384 üzenetére
...én is azt választanám
de azért Róma az örök város és minden út oda vezet
...közben Müller jópofa ajándékot kapott:
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #227372 üzenetére
...rá kellett volna menni Kloppra... vagyis inkább a feleségére, hogy élete álma legyen Torinóba költözni
...de azért valljuk be: szerintem 10 nőből 9 Rómát választaná, ha csak ez a 2 lehetőség van... inkább Chiellini-t kupáljátok ki, hogy jó edző legyen belőle
szép tündérmese lenne, ha beválna
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #227362 üzenetére
jaja, mondogattam én is sokat, mert belelátom, hogy hasonlóan meglesz a kémia a szurkolókkal, mint az Anfielden
játékban meg szintén passzol az agresszív támadó stílus, amit képviselt... ha oda megy és hosszabb távon számolnak vele, szerintem pár éven belül akár bajnoki cím is jöhet... (vigye el első körben a 'poolból Darwin-t, aki Rómában megtáltosodik és első szezonban vág 30+ gólt
)
-
mephi666
nagyúr
BenHans hol vagy?
...akkurvaélet... asszony kilesz, ha elkezdek Roma meccseket is nézni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #227356 üzenetére
...lehet, ennek ellenére jó volt így is
mindenesetre jár egy zacskó fóka orr
...na, hát kb éreztem cseréknél hogy ez lesz: offra tett középpályával nem jut előre Darwinékhoz sok labda és vissza irányba is alig van szűrés... Slot elcseréli a 3 pontot 0-ra... mondjuk a BHA-nak jobban is kell a pont
...mire 8 perc? lemaradtam valamiről?
-
mephi666
nagyúr
...Szoboszlai és Macca nélkül szerintem a középpálya nem lesz olyan biztos... vagy kivételesen megtáltosodnak Darwinék és növelik az előnyt, vagy leadjuk innen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #227352 üzenetére
...pfejj, azok köpködők
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #227349 üzenetére
...a joga meglehet a szüléshez
Sááára
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227347 üzenetére
...elég egyértelmű utalás a gólöröm
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #227336 üzenetére
...az jó élmény lehetett
én "nagyok" közül korn-t láttam 2005 körül a szigeten, de az nagy csalódás volt... előzenekar: tcs, amivel úgy voltam hogy "oké, a régit szerettem, új zenéik szarok, de ex kedvencei... pár sörrel hangolódni jó lesz" ...aztán erre 90%ban régi nótákból lenyomtak egy kurvajó koncertet... ezek után jött végre a korn, aminek úgy elcseszték a hangszerelését, hogy alig ismertem fel a zenéiket... lement 2-3 zene és inkább mentünk a sátorba
közben on: jó ez a Bradley gyerek... más képességei vannak, mint Trentnek, de védőmunkában jobb és képes hintába rakni olyan védőket, akiken Sára is felakad
kicsit favágó néha, de nem lehet minden tökéletes
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #227330 üzenetére
Yamal nekem azért még kérdőjel, hogy a pl-zúzdát hogy bírná... meg hát a laligából is kikoptak a Ramos-Pepe-féle nagyipari favágók
jó a gyerek, de fizikumban szerintem van hova fejlődnie és nem hiszem, hogy megérné allin-t tolni rá
inkább több, gyengébb képességű jómunkásember kéne, akiket agyoncsapni se lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest