- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hali!
Szakmai fórumba való lenne ez inkább, de mivel szerintem nem szolgáltató függő, így nem találtam relevánsat.
Az észrevételem: szerintem a EB közvetítés képminősége, enyhén szólva is jócskán hagy kívánnivalót maga után. A kép színei élettelenek, 100x mosott, kifakult az egész, erre jön még rá, hogy a részletetek pl. teljesen kivehetetlenek, magán a labdán is látható, hogy ilyen távolságból már egy felismerhetetlen pixelhalmaz az egész. És valószínűleg, hogy vagy a helyszínről érkező adás minősége ilyen alapból és nincs is jobb, vagy a közvetítő technikában lehet baromira "downgrade-elve" az adás minősége. Mert pl. amin vissza váltanak a stúdióba, már ott is minden a szokott a minőségben megy tovább: normálisak színek és -relatíve- a felbontással, részletességgel sincs gond. Ráadásul a képernyő sarkában lévő eredményjelző is normális, a színe pl. láthatóan élénkebb és látványosan elüt a pálya képét adó már-már szürkés fakóságtól. Szóval, mintha egy 105 perces HD videó, agyontömörített 400MB-os változatát nézném... Hát enyhén szólva nem erre számítottam, mikor beterveztem, hogy az EB-t legalább normális képminőségben élvezhetem.
Én vagyok az első aki itt most erre panaszkodott (eléggé meglepődnék)?!
(A TV egy 40"-os Samu H6400, szóval erre igazán nem lehetne fogni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest