Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, nem tudom, ki hogy van vele, de én bizakodó vagyok a finnek elleni meccs miatt
végigmértem a finn keretet és a meglátásom: nagyon öregek és egy ilyen pörgős-fiatalos csapat simán meglepheti őket... oké, hogy ez a 8-0 most felnyomta az önbizalmat, de nem kell elfelejteni, hogy san marino ellen történt... a védekezésük kabaréba illett csomó helyen és szerencsénk is volt... nem szabad azért elbízni magunkat, hanem meg kell tenni minden tőlünk telhetőt... a tippem is leírom:
finnország - magyarország 1-3
...és tényleg végig kellene verni az egész csoportot... a kisebb csapatokat jól kitömni és a nagyoktól is pontokat szerezni
mondjuk hollandoktól 1 pontot, svédektől 3-at, finnektől meg mind a 6-ot és akkor már jók is vagyunk... (de szép is lenne)
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Mozilla Firefox
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest