- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Köszönöm szépen a segítségeket:P
Megoldottam, tudtam kölcsönkérni egy floppy-t, feltettem egy 2 éves bios-t, és belőttem a max. FSB-t...167-ről 197-ig sikerült emelnem, a memória ennek megfelelően 334-ről 394-re emelkedett, a 3Dmark2001 12800 pont körül hozott, most 14900:) -
Spirit
őstag
Na ezt ba*zd ki....nem lehet a biosban 4x-esre állítani az AGP-t...halványszürke a beállítása 8x-oson, és nem lehet megváltoztatni...szóval az alapproblémára valaki?Idegesít,hogy vagy 15%-ot gyorsulhatna a gépem, és nem lehet ilyen ''fasssssság'' miatt:)))
-
Spirit
őstag
Na?Még valaki?
-
Spirit
őstag
na akkor....alapjáraton se bootol reset után,csak 10-ből 2-szer...ki-be kapcsolásnál mindig JÓ...167 fölé víve az fsb-t, el se jut a win-ig...167-en pedig tökéletes...szerintem a vga a ludas...de!
133-nál 33-at kap a PCI, 166-nál valami 37-et, fölötte meg egyre többet...nem állítható....
A régi biosom 133-nál166-nál, és 180-nál is állított magától az osztón, így ennél a 3 értéknél 33-at mutatott.
A memória sebesség csak 133-nál állítható 266/333/400-ra, felette a ''266-ot használja'', vagyis 1:1-hez:(
Régebbi bios nuku floppy nélkül:(
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Tápcsati be van dugva...win-ből nem enged régebbi bios-t.0,1V-al emeltem az AGP-t.öööö...1 modulom van......hmmm....kifeletettem valamit?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!A fennt említett lappal van valakinek gyakorlati tapasztalata?
1,5 éve vettem, már beszerelés után sem indult újra a gép resettel, csak ki-bekapcsolással...ez nem lenne gond(bios frissítések voltak).
A táppal nem lehet gond, akkoriban egy elég gyatra gépem volt, de hozzá egy 350-es Enermax táp.
Az fsb-t 161-ig engedte, felette fagyott...most lecseréltem a memóriámat 400-asra, ami havernál 440-ig ment, felette a procija nem bírta(szorzólockos).
Most 167-es FSB-m van, így a procim szépen kijárja,amit tud(gondolom)...2400+T-bred-B mag, 2340Mhz-en.
Viszont a nagy gondom, hogy a memória csak 334Mhz-en megy, szinkronban az alaplappal, amin nem is lehet változtatni...Az Agp leosztáson se lehet..a régi biosban lehetett...167 felett miért fagy,mikor 220-ig állítható be?A kártyák nem bírják?Akkor hogyan lehetne régi biost visszatölteni?azzal minden új hardver menni fog?dos-os flash nélkül hogy oldható meg?Mert már 4 éve nincs floppy drive-om:)
Na szóval?:)Egyébként 9700Pro-m van(BBA)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest