- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrober
tag
Sziasztok!
Rövid leszek: ''hozzá jutottam'' egy 2800+ Bartonhoz.Minden gond nélkül megy a lapba.Viszont: elég melegnek látja a BIOS is, meg az Everest is ( 58 - 65 fok).A hűtőborda (Cooler Master Jet7) nem tűnik ennyire melegnek.BIOS frissítés segíthet, vagy tényleg süssek tojást rajta?
Köszi -
herrober
tag
Közben a spanom (akitől ''a'' Barton volt), visszarakta az Ő gépébe, se kép se hang se semmi...Most már van 2 halott konfig.Tehát: kivette a Bartont, én beraktam, halottság..Lehet, hogy már az Ő konfigjában meghalt, amikor kivette(???)!De attól,hogy kivette?( sarkazás NEM látszik ).Ő berakta az én 2000+ -omat azzal se semmi.Visszacseréltük, és most már ugye nekem se megy a 2000+. Bocs, hogy mégegyszer leírtam a sztorit, de talán igy érthetőbb az egész.Ja,azt beszélik táp is lehetne.400-as Codegenem van,nem hiszem.Este VGA csere,plusz a 2000+ - t kipróbálom egy másik lapba. Addíg is várom az ötleteket!!!
-
-
herrober
tag
Sziasztok!
Van egy A7V8X alaplapom 2000+ Athlon Xp procival. A hétvégén belekerült egy 2500+ Barton tesztelés céljából. Beraktam, az első indításnál minden jónak tűnt de a monitor nem kapcsolt be. Oké mondom Bios reset. Ez kb 5-ször, semmi változás. Az alaplapba a 2000+ vissza, és ezzel is ugyanez történt. Azóta se kapcsol be a monitor. Másik monitorral is próbáltam, de semmi változás. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest