- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
laxius_
tag
Szoval a7V8x-x nem nforce-s.
Es egy rakat szar. A szervizben is elhitte a faszi, de azert hozzatette hogy ezekkel nem szokott gond lenni, de tenyleg egy rakat szar. Havernek meg ABIT KX7 alaplapja van, szoval nagy szar regi es megis jobban ment nala a videokartyam mint otthon 400as rammal, meg 8x agp vel. Mert ugya a KX7 az 4x agp, meg 333 ram. Ez a hulladek meg 8x agp, meg 400as ram. Es ne mondd mar nekem hogy 7500 pont 3dmark2001 ben ugy hogy legujabb bios frissites, via 4in1, legujabb driver, dx9.0b van fent az egy jo eredmeny. Az egy nagy semmi!! Nem most kezdtem en sem hidd el. Es nem csinalok hulyesegeket a bios frissites meg mindenbol a legjobb driver az elso.
Koszonom a hozzaszolasokat azert, remelem most kicsereleik vegre, azt mondtak hogy jovo heten tudjak csak (12) nap mulva. Ezt nem tudom miert, de mindegy kivarom hogy vegre legyen egy jo alaplapom, akkor allitolag adnak masik markat amit akarok. Az ABINF7-S az jo? Mert azt akarok helyette. ASUS bol ez volt az utolso! -
_Yvorl_
tag
Ezt Az a7n8xx alaplap nem jó azért cáfolnám. már nem azért mert nekem az van, de ha megnezem az eredményemet akor nekem nem ilyen lassú. 2500 xp+ MSI fx 5600 333 512 brand ram es 12000 pont huzás nélkül 3d mark 2001 se ben a futuremarkban meg 3300
de azzal egyetertek, hogy vizsgáltassa ki énekem egy qdi kt400 al volt hasonlo elmenyem hogy lassaban ment mint egy kt133 alapbol. es via driver nem ment fel ra . biost kellet frisiteni es utana megette a via drivereket es heltrejott egybol. -
lac019
tag
a Barátnőmnek egy A7v333-x-je van.elég szar,nem ismer fel egyes kártyákat,lassú,meg eleve gáz,és én vettem neki.hmm
-
dr.Mura
tag
Ez igaz, az én A7V8X-em megy rendben. Konfig: A7V8X (mi más...) + TBred 1700+ @ 2083 Mhz, 1 x 512MB Samsung, 8500LE. 3DMark2100 úgy 9000 körül (az utóbbi időben nem néztem), egyébként megy minden rendben vele.
Sőt, az irodában van egy A7V8X-X is, ami szintén 1700+ (az 1866 Mhz-en) és egy Radeon 7500 van benne.
Egyikkel sem volt eddig semmiféle gond (lekopogva...). Ahogy nézem, az igazi gond csak az vele, ami a chipsett limitje - hogy nem független a PCI, AGP és FSB freki, meg a memória. Úgyhogy a következő lap nF2 lesz. -
mura81
senior tag
Van egy Asus A7v8x lapom - najó a bátyámnak - és rendesen megy. Tehát szerintem az a ''-x'' okozhatja a problémát.
-
Zoller34
aktív tag
A7V8X vagy az A7V8X-X szar :(????
-
Keitaro
addikt
Via Hyperion 4in1 fent van? Mert nem árt ám :U
-
[.:AMDFan:.]
csendes tag
oppá
látom legújabb BIOSod van.
Haverodnak milyen alaplapja van?
oprendszerek? -
csendes tag
Hmmm
Mikori BIOSod van?
Driverek ugyanolyanok?
BIOS beállítások rendjén vannak?
Stabil a gép vagy szokott néha fagyni? -
laxius_
tag
Szoval, a 3dmark biztos nem azert mutat kevesebbet, mint amit te gondolsz, mert haver gepeben 9800 at megy az en videokartyam egy 1700+ os procival ami neki van.
-
HiperG
addikt
Az az alaplap sz*r, olvasd el ezeket a topicokat itt vannak a negatív tapasztalatok róla:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17041[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17636[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18512[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18512[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22677[/L] -
csendes tag
hi!
Nekem is ilyen lapom van, 2200+ XP-vel és szerintem kurva jó kis lap.
2200+ról léghűtéssel felmegy 2800+-ra a procim, ha a vidkártyát is huzom (Gf4 mx 460) akkor 7000 ponton nyom a 3dm 2001-ben.
Szerintem a te gépednek semmi baja sincs.
Se a videokártyának se a lapnak.
Ezekben a régi tesztprogikban minr a 3dmark2001 természetesnek mondható, hogy az FX-ek nem mennek olyan jól.
Próbáld ki a 2003-ban és nézd meg hogy lealázza a gf4ti4200-at.
Szvsz nem alaplaphiba...
Én tökéletesen elégedett vagyok a lappal... -
Graphy
aktív tag
Most vettem én is egy ilyen alaplapot, az igaz, hogy nem játék és cpu húzás volt a célom, csak annyi, hogy egy normális gépet rakja össze a munkahelyemen belőle.
Tehát bőségesen elegendő nekem a legkisebb VGA is, ami létezik, ha már nem játszom vele.
Az üzletben a Savage 4 LT 8MB videókarit ajánlották, és azt mondták, hogy jó lesz bele, én egy kicsit kétkedve halgattam őket, mert hát ebbe a lapba csak 1.5V-os videókari jó. Tud valaki segíteni, hogy tényleg használható ebben a lapban? Nem teszi tönkre???
A lehető legolcsóbb megoldást próbáltam választani, mert hát munkahelyre azért csak nem fogok GeForce-t venni... -
laxius_
tag
Ez de jo :))) Levetted a hutest :) Erre beszart es kicsereletek. Jol nyomod. Na ja ma beviszem vagy esetleg holnap szerintem. Lejart a 3 nap, mert amikor azt mondtak hogy a videokartya a hibas akkor volt pont 3 nap, de azota eltelt egy het, csak holnap lesz idom bevinni, de nem viszem be a gepet, csak a lapot, rakjanak ossze egy ilyen konfigot az okosok, es meglatjak. Ha azt merik mondani naluk jo volt, akkor majd beviszem az egesz gepet. Amugy mar minden mast kiprobaltam es tuti az alaplap a szar, memoriat is csereltem ilyesmi. Koszonom a helpet!!!!!!!!!
-
Sergio
csendes tag
Egy kis történet:
Egyszer régen nekem is volt egy ilyen ragyi lapom (A7V8X-X), szerncsére csk egy hétig!
Mikor én megvettem, annyira új volt hogy senki sem tudott róla semmit. Nem szerepelt még sem a fórumban, sem sehol. Megvettem, mert olcsó volt, mert ASUS volt, mert az én igényeimnek megfelelt volna (nincs szükségem SATA-ra, Raid-re, GigaLan-ra stb.)
Hazavittem, összepakoltam (2000+ TBred XP, 400Mhz Kingston, TT Cooler...) mondjuk rá, hogy működött a gép, leszámítva a Bios-os hőmérsékletfigyelőt és azt a számomra hatalmas hibát, hogy nem tudtam benne a procit húzni!
Rájöttem hogy egy nagy szart vettem!
Mindenképpen ki akartam cseréltetni!
Vissza a boltba, nagy teszetlések... Csere nem volt, azzal az indokkal, hogy a lap nem tuningra való (jó ezt utólag beismerem, de azért pár Mhz-t mehetne feljebb a Cpu még egy ilyen ragyi lapban is) és ezeknél a lapoknál ki szokták kapcsolni a Bios-os hőmérséklet- és feszültséfigyelést. (tudni kell, hogy ilyenkor még nem létezett az 1006-os Bios frissítés ami ezen problémát orvosolja) Amúgy is azért nem működik a dolog, mert túl jó hűtőm van és ez bekavar a figyelésnek.
Agyvíz felfele ezerrel!
Kezdődik a vita. nagyjából ilyen volt, plussz még egy csomó hülyeség:
Mondom, jó tuning nem működik, de legalább hőmérsékletfigyelés legyen jó, mert mivan ha elbaszódik a Cooler és azért sül meg a procim mert nem mérte a hőmérsékletet és nem kapcsolt le időben!
Erre a válasz: csere nincsen, legyek elégedett ezzel a lappal, de ha esetleg ilyen előfordul akkor majd kicserélik!
Na tiszta ideg lettem, irány haza, videokari, memória, winchi, cooler csere...
aztán egy ''kis'' szitkozódás, gép bekapcs, Windos betölt, 3DMark, majd cooler lekapcsolása a lapról... :DD :DD
Nagy füstölés, másnap vissza a boltba...
Gondolhatjátok. A végeredmény (még aznap)
alaplap (természetesen másikra), processzor, ház csere.
Azóta nem szaroznak, kétszer is meggondolják hogy mit adnak!!!!! -
Üdv.
Már indulhatsz is a lappal, ugyanis nekem egy A7V8X em van (smia) 1600+ os XP procival, abit suluro ti4200 -as vidikártyával, 333 Mhz-s ramokkal és nekem kb 9500 körül megy a 3d mark 2001 1024X768 ban default beállításokkal. Ja és ez az érték nem a 3dmark-ra kihegyezve ennyi, ha elszórakoznék vele, 10.000 ig is felmenne, csak nem ez az életcélom :U -
Sergio
csendes tag
Az az igazság, hogy az ASUS A7V8X-X alaplap nem igazán jó, sőt...!
Véleményem szerint biztosan a lappal van a baj, mert egy ilyen konfignak azért jobban kellene muzsikálnia!!
Mindenképpen cseréltesd ki. Ha a vásárlás óta még nem telt el 3 munaknap akkor mindenféle indoklás nélkül kötelesek kicserélni! Ha eltelt, akkor is garanciális legalább egy évig! Ilyenkor szöszölhetnek, de ha kiderül a hiba, kötelesek cserélni! Nem hivatkozhatnak arra, hogy a lassúság nem az ő hibájuk!
Szóval!
1. derítsd ki, hogy egy hasonló konfig (lehetőleg csak az alaplap különbözzön) milyen eredményt ért el!
2. majd, ha megbizonyosodtál róla, hogy nagy valószínűséggel a lapod miatt lassú, akkor
(remélhetőleg nem egy hálózat boltjában vásároltál)
- kérd a gép felülvizsgálatát a boltban (Kermi)
- járj be a boltba legalább minden nap (verd ki a balhét)
- fenyegesd meg őket mindenféle hatósággal
hidd el előbb utóbb megunják a ''pofád'' (bocsi) és inkább kicserélik csak hagyd őket békén! -
laxius_
tag
ja igen es a legujabb biosfrissitest ratoltam mar, meg minden driverbol a legujabb.
koszi a segitseget elore is -
laxius_
tag
Az a problemam, hogy vettem egy konfigot a7v8x-x alaplappal, es kurva szar lassu benne a 3dkartya. Egy atival keydtem az kiderult nem kompatibilis bele, aztan jobb hijjan vettem egy gf fx5600 -at, es azzal minden fasza meg minden, de a 3dmark2001se csak 8000 pontot er el. 400mhz a memoria, de probaltam 333 al is de nem jobb, 2200xp+ a proci, meg egy 40gb quantum. Szerintetek mit lehet tenni. Mert a kereskedo nem akarja kicserelni, mert hogy nem hibas, csak lassu az meg az en bajom. HELP PLEASE
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest