- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
IDE porton? Milyen galiba? A legjobb az egészben, hogy minden tökéletesen működik ezt az apróságot leszámítva...
Lehet, hogy ott rontottam el, hogy nem az alaplapi CD-vel adott drivereket használtam. Következő reinstallnál azokat fogom, csak a VIA 4in1-ból fogom a legújabbat.
Mindenesetre visszatettem az SB-t, aminek az alaplapihoz képest szerintem teltebb a hangja, így az marad(Persze egy reinstallnál megnézem, a másik driverrel, hogy mit művel, aztán dötnök...)
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #3 üzenetére
Két beállítási opciót sikerült találnom, ami SATA-val foglalkozik. Az egyik a Chipset beállításoknál (déli híd) VIA RAID SATA BOOTROM ez nálam Disabled volt. A másik SATA-s ''részleget'' az Onboard Devices Configuration-on belül, ahol meg lehet adni, hogy a SATA milyen IRQ-t kérjen. Ez nálam be volt állítva a default értékre, és ezt disabled-re állítottam, de a problémám így sem szűnt meg
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el használni egy A7V880-as lapot. Gondoltam itt az ideje, hogy meghallgassam mit tudnak a mai integrált hangkártyák és így félreraktam a régi SBLive!-omat. Felraktam midnen drivert az integrált kütyühöz, de az a bajom vele, hogy bármit hallgatok többféle lejátszóval ''pattog'' a hang. Olyan mintha régi bakelit lemez lenne és az pattognak, teljesen random a számok közben és persze többször. Kipróbáltam más driverrel (újabbal, régebbivel), de nem változott a helyzet. Néztem IRQ ütközést is, de nincs probléma.
Van valakinek ötlete? (Azon kívül, hogy visszarakom a régi SBLive!-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged