- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki12345
csendes tag
Ugye a ''Line In'' el van némítva?
-
BalaHU
csendes tag
Én rögtön a netről leszedett legujabb drivert raktam fel, és azzal a centerem nem szólt.Minden a subon jött ki.Lehet hogy cdn lévővel jó lenne??Mindenesetre visszaraktam az Audigymat.
-
Fehérsólyom
aktív tag
IDE porton? Milyen galiba? A legjobb az egészben, hogy minden tökéletesen működik ezt az apróságot leszámítva...
Lehet, hogy ott rontottam el, hogy nem az alaplapi CD-vel adott drivereket használtam. Következő reinstallnál azokat fogom, csak a VIA 4in1-ból fogom a legújabbat.
Mindenesetre visszatettem az SB-t, aminek az alaplapihoz képest szerintem teltebb a hangja, így az marad(Persze egy reinstallnál megnézem, a másik driverrel, hogy mit művel, aztán dötnök...)
-
Loha
veterán
válasz
Fehérsólyom #8 üzenetére
nekem BIOS reset után is tökéletesen megy ha nem nyúlok semmihez, akkor is...
Nem lehet vmi galiba az IDE porton? -
Loha
veterán
válasz
Fehérsólyom #6 üzenetére
Hát másra nem tudok gondolni, csak a driver...
Nekem egész szépen szól a hang, és játékokban sincs vele gond, az SB Live!-al mindig volt vmi szívás, ezzel még nem... -
Loha
veterán
válasz
Fehérsólyom #4 üzenetére
Legújabb VIA 4in1 van fent asszem 4.53-as.
a hangkari driveréből az van fent ami a CD-n volt...
FSB mennyin megy?
Milyen PCI-os kártyák vannak a gépben? -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #3 üzenetére
Két beállítási opciót sikerült találnom, ami SATA-val foglalkozik. Az egyik a Chipset beállításoknál (déli híd) VIA RAID SATA BOOTROM ez nálam Disabled volt. A másik SATA-s ''részleget'' az Onboard Devices Configuration-on belül, ahol meg lehet adni, hogy a SATA milyen IRQ-t kérjen. Ez nálam be volt állítva a default értékre, és ezt disabled-re állítottam, de a problémám így sem szűnt meg
-
Loha
veterán
válasz
Fehérsólyom #1 üzenetére
Nekem a CD-n lévő driver van fent és a legújabb BIOS.
LAN, SATA, letiltva. (csak azért írom le mert így használom)
Igy tökéletesen működik semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el használni egy A7V880-as lapot. Gondoltam itt az ideje, hogy meghallgassam mit tudnak a mai integrált hangkártyák és így félreraktam a régi SBLive!-omat. Felraktam midnen drivert az integrált kütyühöz, de az a bajom vele, hogy bármit hallgatok többféle lejátszóval ''pattog'' a hang. Olyan mintha régi bakelit lemez lenne és az pattognak, teljesen random a számok közben és persze többször. Kipróbáltam más driverrel (újabbal, régebbivel), de nem változott a helyzet. Néztem IRQ ütközést is, de nincs probléma.
Van valakinek ötlete? (Azon kívül, hogy visszarakom a régi SBLive!-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest