- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Nem tudom, szerintem az nem elég. Vagy ott is differenciálva van laponként? Mert nem ugyanazok a komponenesek vannak pl. az Asus a7n8x-ben meg a Deluxe-ben, vagy a X-X-ben... Tehát nem mindegy a Driver sem... De ilyen számú drivert nem is nagyon találtam az Asus oldalán, kivéve a WinNT-hez, az valami hasonló számozású volt.
-
DrSoul
őstag
Senki se segít? Letöltöttem az Asus oldaláról az AC97 Realtek drivert. A régit leszedtem (Programok Hozzáad.Leszed), majd úgy tettem, ahogy leírva. Tehát: Win98SE megtalálja az eszközt (integrált),klikk a Mégse gombra, és elindítom a Setup.exe-t. Erre kéri a gép újraindítását, és amikor újraindúl, ujra keresi az Illesztőprogramot. Akkor mindent, ami a Driver könyvtárában volt próbáltam megadni neki, de egyikben se találta meg az Illesztőprogramot, tehát az Audio Device Ismeretlen eszköz maradt... Most mi van? :F
Kell az NForce2 Driver (AllinOne)? Megvan a gyári CD, megnéztem az Asus oldalán is, melyik a legújabb verzió. Az ottani 2003 januári, az Aida a lapomra 2003 márciust ír, tehát azt nem töltöttem le. De eddig is ezt a Drivert használtam a laphoz, és így is fülhallgatóval recsegnek a játékok zenéi (úgy eleve minden, játék közben, mint amikor interferencia van a TV-n... Mintha csíkokat is húzna, pont mint a TV-n, ha pl. megy a hajszárító... A régi SB PCI 128-al ilyen nem volt, és semmi nem változott azóta. Már az elején is ez volt, ezért az integrált Audiót sose használtam. De most kezdett gagyi lenni a SB-is mp3-ak alatt... És elvileg ennek jobbnak kellene lennie. Javaslat? -
DrSoul
őstag
Ok, de valaki válaszolna az előző (447#) kérdésemre?
-
DrSoul
őstag
Nekem is gond van a hanggal. fülhallgatóval, ahogy itt írták mások is... :(((
Tehát mi a megoldás? Letöltöttem az új Realtek AC97 drivert, de nem oldódott meg a gond, még mindig recseg.
Inkább új nForce2 driver kell? Gondolom az asus oldalán van: de hogy kell azt frissíteni? Simán? Vagy valami trükkel (tehát hogy semmi se maradjon a Regiszterben) előtte le kell szedni a régit?
Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest