- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Aktív témák
-
asdf
csendes tag
A táp Codegen 300W, alaplap ver:2.00, de ami legfontosabb,hogy egy mindenben megegyező gépet raktam össze 2 nappal ezelőtt,kifogástalanul működik!Most próbálom ATI-val,egyelőre így megy. Radeon 9200SE 128Mb
-
asdf
csendes tag
Sziasztok!Van egy A7n8x-x alaplapom, 256/400Samsung,G3 Ti200 128DDR.Beletettem egy 2.2Xp-t (zöld), elindult,de nem lehetett semmilyen rendszert telepíteni.Mindent cseréltünk,10 féle RAM,VGA,stb. semmi!Aztán proci csere 2.2xp (barna szín),láss csodát ,telepíteni lehetett( winXP Prof).Úgy nézett ki, minden o.k., de ismét gond,3D-nél néha újraindul!VGA kártya csere sem segített (összes Geforce), még rosszabb lett. Most ott tartok, ahol egy hete, nem megy a gép.Gondolkodom Atiban,hátha megoldást jelentene?!Egyébként nincs húzva,minden alapon megy, nincs melegedés sem.Ha valakinek van épkézláb ötlete, írjon!Egyébként már összeraktam ugyanezt a konfigot, egy másik gépnél kifogástalanul megy (kivéve zöld proci:-)
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest