- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
-
Kirbly
aktív tag
stepping : AQxUA ha jol emlekszem :) tobbnyire stabilan mennek 3200+-kent is, havernal igy megy 200-as fsb-vel :) vga-bol jovore meg varni kell. elvileg az fx5700 lehet majd jo vetel, vagy egy erosebb ati (r9600pro, 9700/pro, stb) nem hinnem h nvidiara vannak optimalizalva, hisz kotik oket bizonyos szabalyok. szal en elegge nvidias vagyok, de ha logikusan gondolkodunk akkor az ati jobb jelenleg :)
-
Kirbly
aktív tag
a barton jo valasztas mindenkeppen azt ajanlanam akarmilyen nf2-es lapot veszel. procihuto az mas tema, ki mire eskuszik. nekem egz spire huti a tb-redes procimat es meg vagyok vele elegedve. memoria: sztem nyugodtan vegyel 400-as ramokat. de abbolis inkabb markasat ajanlanek. a dual meg kb 3-4% teljesitmenytobbletet jelent ''csak'' :)))
-
Kirbly
aktív tag
hay! nekem is ilyen lapom van es nagyon jol muzsikal :) meg annyira nem nagyon tuningoltam, bar a 2200+-os tbredem 2000 MHz-en megy benne, es semmi baj nincs vele.nem ertem miert fujnak annyira erre a lapra, nekem bejott. ha majd tuningolod meg hasonlok, akkor orommel varom a tapasztalataidat :DDD
-
Kirbly
aktív tag
Igaz, nem tamogatja a dual-t, de ugy erzem h azert a minimalis teljesitmenytobbleter nem is kell masik lap. kertem kolcson sok ramot es hasit a ''butitott'' -x-es lap, h alom nezni:D. ha nem lenne egy ilyen gagyi gef2 mx400-am akkor raengednek egy 3dmarkot, de igy nem sok ertelmet latom.
-
Kirbly
aktív tag
nini talaltam vmit :) ha vki nagyjabol el tudna mondani mik vannak itt leirva megkoszonnem! kosziiii! :)
-
Kirbly
aktív tag
re! tanacsot szeretnek kerni! megeri uj lapot vennem ha van egy a7n8x-x-em, vagy inkabb tegyek bele egy bartont meg sok ramot? es milyen videokarit ajanlotok hozza? elore is koszi!
ui: tuningolhato a -x-es lap? -
Kirbly
aktív tag
hey all! van vki akinek a7n8x-x-je van? es esetleg tuningolja is? erdekelnenek a tapasztalatai! elore is koszi
-
Kirbly
aktív tag
Szoval ne torjem a fejem uj lapon, nem annyira rossz ez a -x-es csoda se? Mert en csaka dual ddr miatt vennek masikat, de ha csak 5-10%-ot javit akkor inkabb egy bartont veszek bele meg sok ramot. Vagy jobban jarok egy masik lappal?
-
Kirbly
aktív tag
A ket szelsot ugy ertem h a kozepso slot kimarad
-
Kirbly
aktív tag
Hello mindenkinek! Lenne egy kerdesem, nem tudja- e vki, h az Asus A7N8X-X-es lapokbol elocsalhato e a dual-ddr tamogatas? Mert azt hallottam vhol, h ha a ket szelso ramslotba teszem a memoriakat akkor tudja ez a lap is a dual-ddr-t. Igaz ez? Elore is koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest