- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Aktív témák
-
joshua7
veterán
Tudja vki, h az Abit Kv8 pro 1.1-es verzióját be lehet-e szerezni vhol Mo.-on?
Fontos lenne!! -
joshua7
veterán
Le a kalappal!:C
2500 Mhz nagyon király ám!:) -
joshua7
veterán
Majd szólj, h mi lett!
Az Epox sztem lassan ideér hozzánk is. Ausztriában 130 és 160 euró körül van a 8KDA3J és a 8KDA3+. Nekem persze az ócsóbb lenne.:) -
-
joshua7
veterán
válasz
UnConnecteD #91 üzenetére
Milyen márkálú a hdd? Esetleg Maxtor, 80gb, 8mb cache?:) Mert azzal van tapsztalatom.:(
Bár ha mind a 2 egyszerre csinálja, mással lesz ott gond.
Nekem továbbra is tetszik a 'sima' Chaintech vnf3-250 és az Abit KV8 pro is. Csak ezek a fogyatékosságok ne lennének... (Ch: C'n'Q hiánya, Abit: szorzóállítás hiánya:(() -
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
Ez igaz, már csak az maradt.
Írtam nekik egy mailt, azzal indokolták, h nem volt rá kereslet... Ezért maradt csak a Giga lap. Ha lesz kereslet, fölvesznek majd ilyeneket is. Gondolom, addig nyomatják a Celeron-okat.:( :((
Én pedig abban reménykedtem, h berakják ezeket az új lapokat mert ott akartam venni, de sajna nem így lesz. Legalábbis egyelőre biztos nem. -
joshua7
veterán
Sajna csak ez a 3 lap kapható Sulineten belül...
Én se tudok dönteni, de az Asus felé húzok.
Az mégiscsak Asus. :)
Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest