- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
killer095 #1585 üzenetére
A másik hogy játékok közben a makrózható gomb vagyis a 7-es számú a görgő mellett nem ugy mukodik ahogy szeretném! ha (bf3) belenagyitok a fegyver scopjába akkor a gomb nem reagál ha csipőbol lövök akkor igen ez miért van? havernak egy 50BH tipusu van és azon működik!
Ez a mostani egeremen nekem is így van. Az előző x750f-nél működött akkor is ha a jobb gomb le van nyomba, ergo ha célzok. Egyenlőre nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.
Ami viszont fontos lehet neked a bf3hoz, h azzal a 3 4 golyóval amit leadsz az acog használatával semmire sem mész főleg ha normál módban játszol. Ezen felesleges fennakadni.Ha rájössz bevéshetnéd a topicba a megoldást, mert kíváncsi lennék rá. Macrot nézegettem az if paranccsal h jobb gomb lenyomva és akkor lő, is lő de ehhez és parancs kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest