Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
Udv , vegig scrolloztam a topic utolso 300 hozzaszolasat es kivalasztottam ket egeret ami tetszik es velemenyeteket kernem , hogy melyiket miert erdemes megvenni.
Az egyik a a4tech 718bk a masik az a4tech 750bk.
Igazabol nem vagyok benne biztos de ha jol ertelmezem mind a ketto ugyanazt tudja, mind a ketto tudja az 1000Hz-et a 3200dpi-t a +16k mentesre alkalmas memoriat, csak a 718 az optikai a 750 meg lezer. Nekem mind a kettobol ez a fekete ("picit smirglis") boritas jon be amitol nem izzad a kez es kenyelmes. Nem tudom igy melyiket erdemes megvenni, sok helyen olvastam a lazer vs optika-rol pro es kontra ellen ervek + pozitiv velemenyek.
Logitech g5-ot mar fogtam a kezembe, annak baromira bejon a merete, ezek mennyivel kisebbek ? Valaki probalta mar esetleg mac osx-en , van e vele kapcsolatban tapasztalata? Esetleg tipp , hogy hol erdemes most legolcsobban megvenni (ha videkre nagyon olcso lenne a posta jo lenne (pecs) ? ) vagy hasznaljam a baratomat (google) es nincs jobb tippetek ?Ja majdnem lemaradt , hogy mind a kettobol az OSCAR valtozatrol beszelek.
Valaszokat segitseget elore is koszi.
groop
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest