Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Vettem egy x710FS nevű egeretz és egy KB-28G tíőusu klaviatúrát az iponban együtt , 5000FT-ért.
Szerintem megérte.
Mivel én 1.6 ozok ezért kiváncsi voltam milyen eza "3" lövésses dolog.
Nah ez nem válltbe.. Szöveg kijelölésre stb.. ezekre tökéletes de 1 hét alatt a varázs gombocskával 1 hedet sikerült belőni nah ez ciki vagy ciki?
Jah igen!A másik problémám: Haverom átjött lanozni és ugye átszereltem a gépet, mondani nem kell egér,monitor, mindent kihúzni. Eddig nincsen gond.DE mikor visza dugtam ki írta a szövegét...Új Drivert érzékel a Windows. Persze semmi gond de itt már láttam, hogy valami nem stimmel..
Nahát az egér megsem moccant,majd kis állítgatás után felugrott a balfelső sarokba és ottmaradt, egy jobb klikk után működött majd megint felugrott.
Gép resi és jóvolt : O De ezek piti kis dolgok.Megvagyok vele elégedve kényelmes és nem izzad a kezem gumis tapintású, baró!!A klaviatúrával semmi gondom, csak 2 kisebb hiba tünt fel de ez lehet , hogy csak az én darabomon van..
A csúszásgátló semmit nem ér. Nekem üveg asztalomvan, és csak a baloldali csúszásgátló fog valamit különben csúszkál itt ez a szépség.
A 2. "probléma" a hang ! - ; +) ból az egyik (^) bevan ragadva , vagyis nem egyszinten van párjával.
Hát ezek is kis hibák.. de jobblenne ha nem lennének.Összeségben ajánlom ezt a csomagot mindenkinek!!
Miután megrendeltem az ipon levette az oldaláról nemtudom most fent van-e.
Mellesleg Boldog Új évet mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Unraid
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest