- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrn
csendes tag
Szasztok arcok. Talán lerágtátok már a csontot az USB rate dologról X7 sorozat szintjén, de én mégis visszahoznám. Nemrég vettem meg az X750F-em, nagyon királyságos, pontos, gyors, stbbis, csak a fránya 8ms - 125hz - nem akar feljebb menni semmmmilyen behatásra. Ez pedig nem jó, mert csúnyán észrevehető a játékokban.
Írtam az a4tech-nek, de akkor még nem vágtam az USB problémát így csak szaggatásra panaszkodtam. Pár óra múlva válaszoltak (!!!) és nyomta a George, hogy biztos rosszul raktam fel a driver-t blabla. Jah, lehet hülye vagyok.
Majd kutattam és kiderült a mouserate, mouserate switcher, stb progikkal (usbport.sys), hogy nem megy 125 fölé, viszont alá igen. Tehát a patch-ek működnek, csak valami leszabályoz hardweresen szerintem. Leírtam a gondot megint George-nak, azóta semmi gyors válasz nem jött.
Valaki mondjon már nekem jó hírt. ''Igen meg lehet oldani, így és így...''
Hála és csá
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest