Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malchek
csendes tag
Na jó. végső tanulságként még leírom a tapasztalataimat az X-718BK-val, hátha valakinek segít. Szóval a macro kilőve, amit már éppen kezdtem megszokni, mivel kényelmes pontos az egér, viszont ekkor jött a második sokk, ami viszont teljesen kicsapta nálam a biztosítékot.Mégpedig ha leveszem az egérpadról és más felületen húzogatom, akkor még müxik rendesen, viszont ha visszateszem a padra akkor megbolondul és csak akkor lesz megint rendes ha kihúzom a kábelét és újra bedugom. De könyörgom azért egy 5k forintos egér ne csináljon már ilyet.
Szóval szétszedtem és megnéztem, hogy mi is van benne. Az alaplapjára, vagy milyére a következő volt írva: X-710BK (2012.01.07.)
Amit tudok tanácsolni azoknak, akik eddig évekig A4tech egeret használtak, mint én is (X710mk) és szeretnék lecserélni egy újra, akkor ne ezt a márkát válasszák, mert már nem ugyan azt nyújtja mint régen. A macrot szabotálták és ez a V-treck szenszor pedig teljesen fel tudja idegesíteni az embert. Csak erős idegzetűeknek ajánlom, ha valaki mégis arra vetemedik, hogy most ezt választja.
Az oké, hogy pár év alatt rájöttek, hogy valamit fejleszteni kéne az egereken, de azt nagyon rosszul csinálták. Talán újabb két három év múlva kijavítják ezeket a baklövéseket és ismét használható és megbízható társa lehet a felhasználóknak, de addig is ez most megy féláron a vaterára
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest