Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• liqquid

tag

válasz liqquid #1125 üzenetére

Na 1 kis bővebb akit érdekelne (X-718BK): Kicsit nehezen találtam rá a boltokban, neten keresgélve, de végül találtam helyet ahol kapható volt egész jó áron.

Az anyagáról annyit, hogy ez már ilyen érdes műanyag ami kicsit furcsa elsőre de egész kellemes, és minőségi, egyedi hatást nyújt.
    A 3200 DPi elég rendesen érezhető! Volt már 2000DPI-s optikás x7-esem, de az meg se közelítette ezt a pontosságot, valahogy ebbe nagyon jó érzékelőt építettek szerencsére, azt mondhatom, hogy ez már van olyan pontos mint az MX518-asom, volt.
    És a további dolog még, hogy jóval kényelmesebb és komfortosabb!
    A gombjai jó minőségűek és egész halkak!
    Egyetlen egy gombról tudnék negatívumot mondani, a 3x katt gombról ami az én példányomba és gondolom a többibe is eléggé lötyög és csak középen nyomva lehet normálisan üzemeltetni :) .
    A görgő teljesen halk mint a többinél és egész jó talán 1 picit túl könnyen léptet, de azért nem vészes, a lenyomása is rendben van (jóval könnyebb és jobb mint a logitech-eknél) ennek már műanyag között gumis változat, ami minőségibb mint a régebbi modelleké.
    A szoftvere pedig nagyon hasznos és teljes mértékben kalibrálható könnyedén, főnyeremény.
    A kábele se túl merev és vastag ahhoz képest, hogy 1000Hz-en üzemel, és ez idővel még úgyis jobban bejáródik :) .

Hát nagyjából ennyit tudtam róla összeszedni, én nagyon ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb egerem, azt mondhatom.

Új hozzászólás Aktív témák