Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
liqquid #1125 üzenetére
Na 1 kis bővebb akit érdekelne (X-718BK): Kicsit nehezen találtam rá a boltokban, neten keresgélve, de végül találtam helyet ahol kapható volt egész jó áron.
Az anyagáról annyit, hogy ez már ilyen érdes műanyag ami kicsit furcsa elsőre de egész kellemes, és minőségi, egyedi hatást nyújt.
A 3200 DPi elég rendesen érezhető! Volt már 2000DPI-s optikás x7-esem, de az meg se közelítette ezt a pontosságot, valahogy ebbe nagyon jó érzékelőt építettek szerencsére, azt mondhatom, hogy ez már van olyan pontos mint az MX518-asom, volt.
És a további dolog még, hogy jóval kényelmesebb és komfortosabb!
A gombjai jó minőségűek és egész halkak!
Egyetlen egy gombról tudnék negatívumot mondani, a 3x katt gombról ami az én példányomba és gondolom a többibe is eléggé lötyög és csak középen nyomva lehet normálisan üzemeltetni.
A görgő teljesen halk mint a többinél és egész jó talán 1 picit túl könnyen léptet, de azért nem vészes, a lenyomása is rendben van (jóval könnyebb és jobb mint a logitech-eknél) ennek már műanyag között gumis változat, ami minőségibb mint a régebbi modelleké.
A szoftvere pedig nagyon hasznos és teljes mértékben kalibrálható könnyedén, főnyeremény.
A kábele se túl merev és vastag ahhoz képest, hogy 1000Hz-en üzemel, és ez idővel még úgyis jobban bejáródik.
Hát nagyjából ennyit tudtam róla összeszedni, én nagyon ajánlom mindenkinek, eddigi legjobb egerem, azt mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 Gaming 32"
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest