Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orbano

félisten

válasz salytmasztor #2561 üzenetére

Hat, ujonnan arult venice procit ne vegyel, bar inkabb, mint winchestert. HA jot akarsz, veszel egy baratsagosan tuningolhato winhester 3000+-t itt prohardveren. Ajanlom az olyanokat, amik mennek 9x280-on. E mellé kétféle ramot ajánlok:
    A-Data 566. Újonnan elég drága, de ha türelmes vagy, vehetsz használtan 45k körül. Én is majdnem eladtam, ha nem dobják ki a kukába az új ramjaimat...
    Ha meg kéne a 2gbyte, akkor 2x1gb hynix. Aki Ross-nál a HW piacon lehet kapni, szerintem biztos tud neked oylan párt adni, ami megy 240-et. Így 9x280 mellett, 166-os memóriaosztóval pont 240-en fog menni. De vehetsz akár 4x512 hynixet is, csak akkor nem árt egy jobb venice, bár hallottam már olyn winchestert is, ami 4 modullal is ment rendesen. Ki kell próbálni :)
    Én is egy hasonló időtálló konfigot akartam, de elég képlékeny dolog és még mikndig nem sikerült összehoznom rendesen. Bár ami elsőre ment az elég jó lett:
    Asus a8n sli dlx
    Sapphire x800 256mb
    2x512 a-data vitesta 566
    winchester 3000+ 9x280

alaplapnak pedig javaslom az abit an8 fatality-t vagy mifenét. jól tuningolható, minden faxa benne... MSI-t és chainteket nem javaslom...

Új hozzászólás Aktív témák