- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
salytmasztor #2561 üzenetére
Hat, ujonnan arult venice procit ne vegyel, bar inkabb, mint winchestert. HA jot akarsz, veszel egy baratsagosan tuningolhato winhester 3000+-t itt prohardveren. Ajanlom az olyanokat, amik mennek 9x280-on. E mellé kétféle ramot ajánlok:
A-Data 566. Újonnan elég drága, de ha türelmes vagy, vehetsz használtan 45k körül. Én is majdnem eladtam, ha nem dobják ki a kukába az új ramjaimat...
Ha meg kéne a 2gbyte, akkor 2x1gb hynix. Aki Ross-nál a HW piacon lehet kapni, szerintem biztos tud neked oylan párt adni, ami megy 240-et. Így 9x280 mellett, 166-os memóriaosztóval pont 240-en fog menni. De vehetsz akár 4x512 hynixet is, csak akkor nem árt egy jobb venice, bár hallottam már olyn winchestert is, ami 4 modullal is ment rendesen. Ki kell próbálni
Én is egy hasonló időtálló konfigot akartam, de elég képlékeny dolog és még mikndig nem sikerült összehoznom rendesen. Bár ami elsőre ment az elég jó lett:
Asus a8n sli dlx
Sapphire x800 256mb
2x512 a-data vitesta 566
winchester 3000+ 9x280
alaplapnak pedig javaslom az abit an8 fatality-t vagy mifenét. jól tuningolható, minden faxa benne... MSI-t és chainteket nem javaslom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest