- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
xxmen
tag
De egyébként már boot-kor is szemetelt. De már mind1, ha jó is akkor jól jártak vele. Ez van.
-
xxmen
tag
Késő már eladtam 6k-ért.
-
xxmen
tag
Topik zárható, bár a probléma nem megoldott. Ne vegyen senki 3-4 hónapnál kevesebb garanciával semmit sem. Főleg nem magánszemélytől.
-
xxmen
tag
Beszopt@m! Ez van, többet nem veszek gar nélkül.
Mit ér igy ez a kari! Kell valakinek?
A Ramok biztos jók rajta 2,8 Nanos Samsungok. Lefut rajta minden progi, csak vagy nem látod vagy szemetel. -
xxmen
tag
Meg is nézhetitek. Klasszikus PH!-s vásárlás:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=67413&arc=f[/L]
Sehol nem említi az 1 hét garanciát. -
xxmen
tag
válasz
parandroid #46 üzenetére
Na látod ez itt a baj, hogy én ugy vettem. Gyári cuccokkal.
-
xxmen
tag
válasz
parandroid #46 üzenetére
Semekkorát gyárilag ott van rajta. :)).
-
xxmen
tag
Csak az a baj, hogy nem érzem magam hibásnak, dehát ez van 40 nap alatt buktam 28 ropit. Senki sem vegyen garanica nélkül cuccot. Főleg ne itt a PH!-n.
Bár a Garancia terén is van egy sejtésem. Nem tudom hova szólhat a Gari, de a C3D-kre ha jól tudom 2 év gari van mindenhol. Főleg a disztribútornál. -
xxmen
tag
Nem tudom most mi van, nem hiszem hogy az én hibámból történt, amikor levettem a titánt és letöröltem az ezüst pasztát és akkor láttam meg.
-
xxmen
tag
Akkor a szemetelés lehet a GPU hibája is?
-
xxmen
tag
válasz
parandroid #24 üzenetére
Semmi gond. De te esetleg valami?
-
xxmen
tag
Na itt a nagy kép:
[L]http://xxmen.uw.hu/9600kep_nagy.jpg[/L]
Inkább link.
[Szerkesztve] -
xxmen
tag
Bocsi, ha kép tul nagy lett. Ja és nem procit, hanem magot.
[Szerkesztve] -
xxmen
tag
Sziasztok!
Ezelőtt 40 napja vettem MRepánál egy C3d 9600XT videókártyát. Minden rendben történt, az átvétel is, stb.. Persze az első két héten rendben ment minden, aztán az egyik napról a másikra kezdett fagyogatni. Az egyik reggel pedig elkezdett szemetelni és azóta is szemetel. Sajnos MRepa nem tud már rá garanciát vállalni. Hangsújozom, szerintem nem az ő hibája ez az eset. Lehet az barmolta szét akitől vette. Folyt.: MRepa tanácsára leszedtem a ventilátort (a szerinte gyárit), ami egyébként egy full-réz titán. Miután letöröltem az ezüst pasztát, ezt láttam.
Nem tudom ez kinek mit mond. Régebben láttam lesarkazott processzort és ez is nagyon hasonlít rá. Hangsújozom én nem értek ehhez a részéhez. Szereltem már sokat, de ilyen maggal először találkoztam. Nem tudom egyáltalán le lehet-e sarkazni egy ilyen procit. A Videókártyát egyszer húztam, 50MHz-t a GPU-n, 50Mhz- a Ramokon. Ez szerintem nem nagyon befolyásolta.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi lehet a baja a kártyának? Le van sarkazva, vagy ezt nem is lehet? Valaki hozzáértő segítségét kérném.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest