- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
cousin333 #10 üzenetére
Everest a ''Videokártya'', a ''GPU kódneve'', illetve a ''PCI eszköz'' résznél írja ki a kívánt adatokat. (Ezek a Megjelenítés -> GPU szekcióban vannak.)
Ezeket meg lehet találni a Catalyst-ban is (Display Properties -> Advanced -> Adapter fül -> Chip Type).
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
AtiTool is ír ki azonosítót!
Az artifactok száma alapvetően téged (a felhasználót zavarja). Én személy szerint egyet is sokallnék. Ugyanakkor célszerű a kapott értékekkel végigfuttatni 1-2 3Dmark-ot, játékot... stb., hogy ott is jön-e elő hiba.
Természetesen a sok hibázás nem jó, sem neked, sem a kártyának, úgyhogy nem erőltetném. Célszerű lehet a kártyát 3D-s alkalmazásoknál húzni, 2D-nél (pl Windows) teljesen felesleges, még akár downclock-olni is lehet...
[Szerkesztve] -
-
Brae
őstag
Ide is elfért volnaBővebben: link
-
aginor
veterán
A sima és az XT nyákja tudomásom szerint teljesen más.
Ha megkérlek megnézed hogy Everest mit ír ki VPU azonosítónak?
A memok hány ns-osak?Abból lehet következtetnia a húzhatóságukra. -
Vigneau
félisten
Ne aggódj! Használd húzásra az ATi Tool-t. Engedd, had futtassa végig magát a program. A lényeg, ne essen szét a kép és ne is fagyjon! Ha ez így nem jó, akkor 5-10 MHz-enként lépkedj és tesztelj. Először a maggal kezd... Tesztelj minden változást a 3DMark-okkal. Ami a sztorit illeti, nagyon tanulságos! Örülj a szerencsédnek.
-
Sanyox
csendes tag
Senki nem ír...
-
Sanyox
csendes tag
Hello! A következő kérdésem lenne, meg egy tanulságos sztori vele kapcsolatban: van egy radeon 9600pro kártyám ezt szeretném tuningolni. Arra lennék kíváncsi mit ájánlotok hozzá(progi) és mikre kell figyelni /a hűtés elég a GPU alapból majdnem hideg,a RAM-ra szereztem(na jó, barkácsoltam) kis hűtőbordákat/,és kell még más óvintézkedés? - A történet: haverom és én egyszerre, egy helyen vettünk radeon 9600pro-t(mind a 2 GeCube). A különbség csupán a RAM:övé 128/ez volt 18.000/, enyém 256MB/22.000/. Gondoltam a RAM mennyisége nem olyan fontos csak a GPU tudása, sajnáltam is azt a +4000Ft-ot, de a boltos csak rám beszélte. Hazaérve egyből 3DMARK2001 /tudom a 2003 jobb/. Ő hamarabb kezdte, Küldi az eredményt:7840pont /a gépe asrock ?K7VT8A+? AMD2400+ 512DDR400Mhz/,mondom ez nem sok, a 64megás 9000pro-m 7100at hozott össze hasonló gépemben/asus a7v8x-x AMD2200+ 512DDR400Mhz/ így én sem vártam sokkal többet. A teszt végén látom: 9250ponthttp://prohardver.hu/pics/s/d1.gif
. Csodálkoztam, és elkezdtem keresni az okokat: órajel ugyanaz, beállítások OK... végül összehasonlítottuk a kinézetet/hülyeségnek tünt,de nem az/. Ekkor láttunk egy pár apró különbséget, de nem tüntek lényegesnek, mikor megpillantottam egy feliratot az én kártyám nyáklapján: ''R9600Pro/XT'', mellette egy ''PRO'' bélyegzés. Az övén: ''R9550/R96Pro'' ,mellette a ''PRO'' bélyeg. Ekkor láttam meg a különbségethttp://prohardver.hu/pics/s/yk.gif
: az övé egy jól sikerült 9550, az enyém egy rosszul sikerült 9600XT! Tehát innen ered a különbség! Ha valaki ilyen vagy esetleg más ''butított'' Radeont vesz nézze meg vannak e ilyen feliratok,és a jobbikat vegye meg... Ja és a kérdésemet se felejtsétek!!! Sasa
Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest