- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
drankenhal
csendes tag
Kösz a választ.
Biztonsági okokból tekertem agyon szigetelôvel, és szívesebben hagyom rajta, mintsem a Hdd-kerethez kössem. Ha jól értettem, akkor így rendben is van, mert 1. nem melegszik nagyon; 2. ha valami baja esne, akkor is el van látva megfelelô védelemmel. Csak az hiányzik, hogy jó sokáig eltartson, s ennek egyik feltétele, hogy ne melegedjen túlzottan. Nemde?
Elnézést, ha egybôl tökhülyének nézek ki, de próbálom olyan egyértelmûvé tenni a dolgokat, amilyenné csak lehet. -
burgatshow
veterán
Köszi, a rajzon tényleg megcserélődött a két láb. Javítjuk. Azért van benne 7805 mert abból van itthon egy rakás, ha elolvasod a fő gond az volt, hogy sima 5V-on nem vílágítottak a ledek a titanban. A 7806 v. 08 elég egzotikus és vasárnap reggel nem igazán található sehol a közelben :) . Hűtés meg nem igazán kell neki de egyébként igazad van a dologban. Tuljadonképpen lehet olyat is kapni aminek a kimeő feszültsége potival szabályozható de ez már azért túlmutat egy sima 7-voltos modnál. [L]http://ourworld.compuserve.com/homepages/Bill_Bowden/page12.htm[/L]
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Hm.Végülis van valami igazad,nem kell ismerni a működését ahhoz hogy használd.:)Elég sokmindennel így vagyunk a mindennapokban..
Nekem valami olyasmi kéne,ahol tekerővel lehet szabályozni a fordulatot,valami poti-féle,meg ne kelljen már hozzátoldani semmit ahhoz hogy egy 8centis ventit rá lehessen kötni..Milyen néven keressek,és milyet:F
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest